2777
2789
عنوان

بیاید عکسممممممم+یع نکته مهم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافه ات معمولیه به نظر من خط چشم هم نداری گلم مشخصه دیگه

به این خوشگلیه همه میگن خوشگله دیگه میدونم معیارا فرق داره و نظر هر کس فرق داره اما بعضی ها واقعا خوشگلن و نمیشه کاریش کرد 

کاربری دست دو نفره♥️🤝
خوشگلی عزیزم یعنی معمولی هستی زشت نیستی ولی ببخشیدا نمک نداره قیافت 

چقدر حسود الان نمک نداره این !!بدون هیچ ارایشو عمل عکشو چند بار گذاشته هم الانشو هم بچگیشو به نظر من که خیلییی نازه همهه هم همینو گفتن زیبایی سلیقه ای اما بعضی ها واقعا زیبان با هر معیاری هیچ عیبی نداره قیافش شما اگه راس میگی خودت عکس بده ببخشیدا منم نظرمو گفتم اما واقعا خوشگله به هر کسی ام نشون دادم گفت خیلی نازه این حتی اسی تو یع تاپیک گفت یکی بهم گفته بی نمک فک کنم شما بودی همه گفتن چقدر عقده ای بوده بازم ببخشیدا نظرم بود

کاربری دست دو نفره♥️🤝
به این خوشگلیه همه میگن خوشگله دیگه میدونم معیارا فرق داره و نظر هر کس فرق داره اما بعضی ها واقعا خو ...

وا مگه میشناسمش که بخوام دروغ بگم از نظر من قیافه ی ایشون متوسط بودن 

من جای دیگه ای هم به ایشون گفتم زیاد به حرف بقیه توجه نکن شما چه زشت باشین چه زیبا مهم اینه که خودت از خودت راضی باشی و لذت ببری

اینکه الان راه افتادین همه رو ریپلای میکنید هم کار درستی نیست ایشون پرسیدن بقیه جواب دادن قرار نیست برگردین به همه تک به تک بگین دروغ میگین یا اشتباه میکنید

و خدایی که به شدت کافی است
چقدر حسود الان نمک نداره این !!بدون هیچ ارایشو عمل عکشو چند بار گذاشته هم الانشو هم بچگیشو به نظر من ...

شما مثل اینکه معنی حسودو نمیدونی !!! اینجا پر از سلیقه های مختلفه وقتی یکی عکسشو میزاره که نظر بقیرو بپرسه باید ظرفیت یه سری حرفارم داشته باشه...من دلیلی نمیبینم عکسمو واسه کسی که نمیشناسمش بزارم چون نظر هیچکس برام مهم نیست مخصوصا شما ! همینکه همسرم منو زیبا ببینه کافیه و اینکه خودم خودمو زیبا ببینمو واسه اثبات زیباییم عکس نفرستم اینور اونور که به زور بهم بگن خوشگل ببخشیدا ..من اصلا طرف صحبتم با شما نبود که خودتو دخالت دادی ببخشیداااا ...شما هم مثل اینکه قرنطینه عصبیت کرده موندی خونه ببخشیدااااااااا !! 

شما مثل اینکه معنی حسودو نمیدونی !!! اینجا پر از سلیقه های مختلفه وقتی یکی عکسشو میزاره که نظر بقیرو ...

ببخشیدا مگه نظر خواست گفت ببنید ارایش دارم باشه خوشبحال همسرت حتی زشتم باسه نباید بگی به یع دختر 16 ساله ببخشیدااا معلومه کی خیلی عصبیه ..من محترمانه گفتم بی ظرفیتی اسی تو تاپیک من گفت یکی بهش اینجوری گفته خیلیمم همه گفتن خوشگله من اصلا کاری ندارم اما خیلی بد گفتی بهش ببخشیدا دیگه ریپلای نکن

کاربری دست دو نفره♥️🤝
وا مگه میشناسمش که بخوام دروغ بگم از نظر من قیافه ی ایشون متوسط بودن  من جای دیگه ای هم به ایش ...

باسه عریرم قصد بدی نداشتم اما اخه من عکس نهال سلطانی ام گذاشتم گفتم زشته

کاربری دست دو نفره♥️🤝
باسه عریرم قصد بدی نداشتم اما اخه من عکس نهال سلطانی ام گذاشتم گفتم زشته

والا من اصلا به کسی نمیگم زشت ولی الکی هم نمیگم خیلی خوشکلی

الان چشم شما که پیداست خوشکله آخه آدم که نمیتونه دروغ بگه

بازم نظره دیگه ان شاالله که دل استارتر نرنجیده باشه آخه نظر خواست و ما هم واقعا قصد اذیت کردن ایشون رو که نداشتیم فقط نظر دادیم

و خدایی که به شدت کافی است
والا من اصلا به کسی نمیگم زشت ولی الکی هم نمیگم خیلی خوشکلی الان چشم شما که پیداست خوشکله آخه آدم ک ...

شما الان از استارتر خوشگل تری یعنی ؟؟

کاربری دست دو نفره♥️🤝
والا من اصلا به کسی نمیگم زشت ولی الکی هم نمیگم خیلی خوشکلی الان چشم شما که پیداست خوشکله آخه آدم ک ...

ببخشیدا کنجکاو شدم اخه عکس بچگیشو گذاشت خیلییییی ناز بود منم خودم خیلی خوشگلم به کسی نمیگم ولی چن تا عکس دیدم واقعا ناز بود بخاطر همینم حرصم گرفت 😀

کاربری دست دو نفره♥️🤝