2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 63 پست
درد ک حالت های پریود دارم انگار، مثلا زیر دلم گاهی منقبض میشه تو خواب و سینه هام درد میکنن، درد اونج ...

اینا که طبیعیه!چرا دکتر که باید بری،ولی الان نرو بزار چند وقت دیگه برو،الان به خاطر کرونا میگم نرو!من نظرمو گفتم عزیزم!اخه دکترم بری فقط ازمایش مینویسه و قرص اسید فولیک تجویز میکنه!بزار همون هفته هفتم بارداری برو که میفرستنت سونوگرافی!

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا که طبیعیه!چرا دکتر که باید بری،ولی الان نرو بزار چند وقت دیگه برو،الان به خاطر کرونا میگم نرو!م ...

اها ،پس نیاز واجب نیست ک سریع برم دکتر ؟الان برم کار خاصی نمیکنه؟ 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خیلی خوبه.افرین به تو مامان

قربونتون😍😊

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

به خاطر کورنا میگم اگه الان نری دکتر بهتره!

آره خودمم خیلی میترسم 

عزیزم بعد چن روز تاخیر مثبت شد؟ 

بعد از 1 روز تاخیر زدم

مبارکت باشه  عزیزم ♥♥♥♥♥🌹😜😜😜😜😍 بی بی مثبت میبینم دلم ضعف میره،، خخ

از بس مهربونی عزیزم😍😍

دست راستتون رو سر من😣مبارکتون باشه عزیزم

عزیزکم ،،، نباید بهش فکر کنی من اصلا انتظارشو نداشتم یعنی اقدام کردم ولی مطمئن بودم باردار نمیشم چون خیلی استرس داشتم اون ماه، بهش فکر نکن یهو دیدی باردار شدی

عزیزکم ،،، نباید بهش فکر کنی من اصلا انتظارشو نداشتم یعنی اقدام کردم ولی مطمئن بودم باردار نمیشم چون ...

امروز پری شدم 😣😭انشالله این ماه ببینم میتونم ذهنمو آزاد کنم