2777
2789

من همیشه یخچال رو تمیز میکردم اما فردا دوباره شتر با بارش توی یخچال گم میشد. یه کم سرچ کردم برای چیدمان یخچال که یه وبلاگ مربوط به یخچال پیدا کردم الان از اون روش ها استفاده میکنم هم یخچال تمیزه هم دور ریز مواد غذایی کم شده. 

#‍ طبقه بالا برای غذاهایی که پخته شده مثل شام یا نهار که اضافه مانده توی ظرف شیشه ای کوچک بزارین

طبقه# وسط لبنیات  شیر و ماست و پنیر و تخم مرغ در ظرف در بسته 

طبقه# پایین سبزیجات  رب زیتون 

در# یخچال برای بسته بندی های کوچک مثل حلوا ارده مربا سس

دارو ها در ظرف های در بسته که مرتب تر نشون بده 

اگر استفاده کردید لطفا فاتحه برای امواتم بخوانید  موفق و مرتب باشید دوستان خوبم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من سزارین شدم بیهوش شدم با آمپول در کمر بعد از دوساعته هم به هوش اومدم  مشکل خاصی نداشتم فقط از شب قبلش غذا نخورده بودم و بعد بیهوشی هم 6 ساعت بعد سری یکی از پاهام از بین رفت 6 ساعت بعد هم سری یه پای  دیگه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا