2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداییش چرا هرچی میگن برای پوارد غیر ضرور نیاین بیرون بازم کار خودتونو میکنید روزی 1000 نفر مبتلا میشن

چرا نمیخواید متوجه بشید ممکنه یکی از اون 1000 نفر ما یا عزیزامون باشیم

و دیگر هیچ...

خداییش چرا هرچی میگن برای پوارد غیر ضرور نیاین بیرون بازم کار خودتونو میکنید روزی 1000 نفر مبتلا میش ...

بخدادمن دیوونه شدم ازبس گفتم نمیدونم چرا یه عده انقدر مقاومت میکنن دربرابر فهمیدن!!!!!

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بخدادمن دیوونه شدم ازبس گفتم نمیدونم چرا یه عده انقدر مقاومت میکنن دربرابر فهمیدن!!!!!

من دیروز دادگا6 داشتم یعنی مجبوز بودم برم

پا میذاشتم زمین از استرس گریم میگرفت امروز خبر ا مده یکی از کارمندا دادگاه گرفتع یعنی میخوام بمیرم

این ویروس از رنگ گردن نزدیکترع به ما

و دیگر هیچ...

من دیروز دادگا6 داشتم یعنی مجبوز بودم برم پا میذاشتم زمین از استرس گریم میگرفت امروز خبر ا مده یکی ...

هرچی میگی نمیفهمن شوخی گرفتن

من شوهرم ازم کلی دوره همش نگرانشم هرروز  میمرم و زنده میشم

هیشکی ننیفهمه هیشکی😞😞😞

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

نه اینجوری نگو توکل بر خدا

ان شاءالله ابجی

میام اینجا میبینم رعایت نمیکنن افسردگیم بدتر میشه

برای سلامتی من و همسرم و خانواده  هامون خیلی دعا کن عزیزم لطفا❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز