2777
2789

در سالی که گذشت چه درس مهمی گرفتین

به چه نتیجه ای رسیدین یا بهتره بگم چه تجربه ای بدست اوردین ک از سال بعد قراره توی زندگیتون اجرا کنین؟!

ما خالق زندگی خودمان هستیم...آرامش از من آغاز می شود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه به نامزدم بگم چشم تا اون کاری که من میخوامو انجام بده

درس فوق العاده بزرگ‌و خوبی بود

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

قدر لحظه های زندگیمو بدونم روزهایی که خوشبخت بودم اماالان دارم حسرت اون رورارو میخورم 

همیشه شادباشموبخندموبرقصموورزش کنم 

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

اخه عزیزمن بذار ببینم زنده میمونم یا ن اگ موندم چشم حتما یه نتیجه ای میگیرم و یه تصمیم درستی میگیرم😣😣😣

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

به این نتیجه رسیدم که تا خدا نخواد خودتو بکشیم کارت درست نمیشه عید قرار بود عقد کنیم کرونا کل برنامه هامونو بهم ریخت جاده ها روبستن نامزدم همش بیمارستانه حتی ی روزم مرخصی نداره😐

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
قدر لحظه های زندگیمو بدونم روزهایی که خوشبخت بودم اماالان دارم حسرت اون رورارو میخورم  همیشه ش ...

دقیقا افرین

ما خالق زندگی خودمان هستیم...آرامش از من آغاز می شود...

اصلا اهمیتی به حرف کسی ندم و راهی رو که فکر میکنم درسته و خوشم رو برم.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.