2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک‌ساله و نیم میخواستم برمivf که به خاطر این مریضی موندیم

مسخره ترین چیز دنیا آی وی اف هست ...بین دوهزارنفر یه نفرمثبت میشه ..اونم کسی که چندبار آی وی اف کرده بالاخره شانسی گرفته

دکتر گفت نطفه ضعیف تشکیل شده گفت شوهرت باید آزمایش بده ولی قبول نمی کنه ، واسه سال ۹۶ بود، همسرم میگ ...

چه کم عقله بدت نیاد خوب بره دکتر درمان کنه چطور بچه دلش نمیخواد.وایییییی از دست این مردا

چه کم عقله بدت نیاد خوب بره دکتر درمان کنه چطور بچه دلش نمیخواد.وایییییی از دست این مردا

بهش گفتم این مریضی رد بشه باید بره دکتر، ولی چشمم آب نمیخوره، می ترسه بره دکتر بگه مشکل داری میگه بچه نمیخوام پس دکتر نمیرم

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
بهش گفتم این مریضی رد بشه باید بره دکتر، ولی چشمم آب نمیخوره، می ترسه بره دکتر بگه مشکل داری

خب بگه درمان میکنه .این مردا مغز ندارن به خدا .کاش تا قبل عید باردار شم چه خوب میشه نه ؟؟؟؟ توهم بارداری شی اوناییی که منتظرن تا قبل عید باردار شن چه بهشتی میشه

خب بگه درمان میکنه .این مردا مغز ندارن به خدا .کاش تا قبل عید باردار شم چه خوب میشه نه ؟؟؟؟ توهم بار ...

آخه میدونه من چقد بچه دوس دارم می ترسه مشکل داشته باشه، بهش گفتم حتی اگه بچه دار هم نشیم مهم نیست تو برو دکتر واسه بدن خودت/     ان شالله عزیزم خدا خوشحالت کنه به حق امام زمان، واست دعا می کنم

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم