2777
2789

اگه قبل زندگیمون غاشق بوده شاید گاهی حسادت کنار پیش خودم ولی بازم به من ربطی نداره

اگه تو زندگی مشترک عاشق فرد دیگه ای شده چون عاشقشم کنار میکشم تا با عشقش خوشحال باشه و خوشبخت :):

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیانت آدمو عصبی میکنه اما اینکه شما میگی غم ب دل آدم میاره😔😔😔😔😔

دلم خون شد از تصورش

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
نه.الان در بطن زندگی مشترکتون برای اولین بار عاشق کسی بشه...

پس عاشق شما نبوده .عاشق دومی هم نیست یه حس زود گذر فقط هیجان داره چون نمیتونه به خواستش برسه یا حداقل خواستش بر اورده شدنش سخته براش جذابه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
خودش گفته بهت ؟ یا حدس میزنی راجع بهش.

حدس میزنم.شوهرم ۴سال اومد خواستگاریم تا راضی شدم همه میدونستن عاشقمه و میگفت اگه با کسی دیگه ازدواج کنی اول اونو میکشم بعد خودمو.۷ساله ازدواج کردیم چند وقت پیش بهش شک کردم اما بهم ثابت نشد و هزار تا قسم هورد که اشتباه میکنی و من عاشق زندگیمم.اما الان گاهی آهنگ غمگین گوش میکنه.چیزی که قبلا اصلا سابقه نداشت.بهش گفتم عاشق شدی گفت آره عاشق تو😏

شرط چاقو مُرد
حدس میزنم.شوهرم ۴سال اومد خواستگاریم تا راضی شدم همه میدونستن عاشقمه و میگفت اگه با کسی دیگه ازدواج ...

فکرای منفی نکن و همین گفتنهای شکامیز بینتون خط میکشه و دور میشید ازهم. خوشبین باش اذیتشم نکن.

بعضی وقتا آدم به جایی میرسه که نتیجه میگیره تا قبل از اون عاشق نشده و تازه میفهمه عشق چیه

وای نه. شوهرم همیشه بهم میگه قبل تو نمیدونستم عشق چیه. من فک میکنم عشق تو زندگی فقط یه بار میشه

💕 ✨TURK GIRL✨ 💕
خیانت آدمو عصبی میکنه اما اینکه شما میگی غم ب دل آدم میاره😔😔😔😔😔 دلم خون شد از تصورش

آره متاسفانه.همیشه فکر میکنم شوهرت اکه با هرزه ها بپره بهتر از اینه که یکی دیگه رو دوس داشته باشه

شرط چاقو مُرد