2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 26 پست
عمل کنی میگی چرا زودتر نرفتم اینقد درد کشیدم والا دردش به هیچی شبیه نیست خیلی سنگینه به مرگم راضی می ...

دقیقا خیلی دردش زیاده خیلی سه ماه پدرم دراومدم راضی به مرگ میشدم.انقد پتدین ومورفین واستامینوفن زدن بهم کم مونده معتاد شم.تازه منه بدبخت تاهفته پیش فک میکردن معدم بوده کلی داروی معده میخوردم وتواورژانس مسکن معده میزدن ولی میدیدن اثرنداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خیلی دردش زیاده خیلی سه ماه پدرم دراومدم راضی به مرگ میشدم.انقد پتدین ومورفین واستامینوفن زدن ...

راستی بعضی ها درن نمیزارن

نترس عملش راحته 

فعلاتو این شرایط ک نمیشه ولی مدارا کن اصلا چیزای چرب نخور ک دردت شروع نشه تا عمل کنی

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

خیر سرم یه هفتس مراعات میکنم غذا کمتر از یه کفگیر میخورم وچرب نمیخورم وآبعوره و گیاهان دارویی امیدواربودم دیگه دردم نگیره وسنگام به گفته دکتر تو ۴۰ روز دفع شه ولی انگار تا جون منو نگیرن ول نمیکنن

خیر سرم یه هفتس مراعات میکنم غذا کمتر از یه کفگیر میخورم وچرب نمیخورم وآبعوره و گیاهان دارویی امیدوا ...

مگه دکتر گفت سنگت دفع میشه؟دکتر من گفت اگه حرکت کنن احتمال داره گیر کنن تو مجاری ک‌خ سخته 

راستی سیب فکرکنم واست خوب باشه 

روغن زیتون بجای بقیه روغنا استفاده کن 

مگه دکتر گفت سنگت دفع میشه؟دکتر من گفت اگه حرکت کنن احتمال داره گیر کنن تو مجاری ک‌خ سخته  راس ...

والله گفت چند نفری هم که مثل تو از زایمان سنگ آورده بودن اینجوری تو ۴۰ روز سنگا تبدیل به لجن میشن بعد اون لجن دفع میشه

نمیدونم‌والا  دکتر اینجور گفت بمن

فک کنم منم آخرش باید برم عمل.تا بعد عید صبرمیکنم هم این کرونا تکلیفش مشخص شه تااون موقع دفع نشد میرم دیگه عمل

والله انگار تا الان هرماه دوبار زایمان میکنم

فک کنم منم آخرش باید برم عمل.تا بعد عید صبرمیکنم هم این کرونا تکلیفش مشخص شه تااون موقع دفع نشد میرم ...

اره دردش خ بده 

ولی اگه خواست عمل کنه نترس راحته

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین 

شما درداتون چه شکلی هست؟ من معده ام درد میگیره میزنه به کمرم و کتفم بعد حس میکنم معده ام نفخ  داره میشینم بدتر میشم راه میرم یه کم اروم میشه اصلا جوری درد میگیره نمیدونم چه کار کنم اروم بشه ممکنه سنگ باشه؟ 

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین  شما درداتون چه شکلی هست؟ من معده ام درد میگیره میزنه به کمرم ...

بهتره بری سونو کنی هیچ چی جز سونو مشخص نمیکنه

من دردام افتضاح بود انگار درد زایمان بود اصلا یه وضعی میشدم