2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست
اگ میتونید خرید یسره کنید تا یماه تا ببینیم چی پیش میاد بعد ی ماه😣

کاش گوش کنه اصلا گوش نمیده هر روز خورد خورد میره من هرروز باهاش جنگ دارم ولی کو گوشه شنوا 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کاش گوش کنه اصلا گوش نمیده هر روز خورد خورد میره من هرروز باهاش جنگ دارم ولی کو گوشه شنوا 

امان امان از بعضی آقایون...من با شوهرم باید دعوا بیافتم دستاشو بشورع و مایع بزنه😑الان یکم ترسیده گوش میده 

من ب وایتکس حساسیت داریم تنگی نفس گرفتم و خشکی پوست و خارش و کهیر قلبمم درد میگیره

کاش این روزا تموم شه از کابوسش خسته شدم

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
امان امان از بعضی آقایون...من با شوهرم باید دعوا بیافتم دستاشو بشورع و مایع بزنه😑الان یکم ترسیده گو ...

الان یه دلشوره ای تو دلمه که نپرس خواهر تپش قلب 

کاش این روزا تموم شه از کابوسش خسته شدم

همه خسته شدن من هرشب باید یکمی‌گریه کنم سبک شم.همه چی شد حسرت...همش میترسم.ای خدا...چقد دلم میشکنه واسه اونایی ک بیمارستانن تنهان فوت میشن تو اوج تنهایی...تنها ب خاک سپرده میشن...کی قراره بیدار شیم و تموم شده باشه😥

الان یه دلشوره ای تو دلمه که نپرس خواهر تپش قلب 

برو اب نمک قرقره کن هرروز انجام بده مایعات گرم زیاد بخور....دیگ الان هممون همه چیو میدونیم.انجام بدیم چیزی نمیشه.با ضدعفونی و ....اتفاقی نمیافته.سعی کن قانع کن همسرتو نیازای اصلی و بره بخره بیرون نره

استرس نداشته باشین مقاومت بدنتون میاد پایین.اقایون دس خانونا رقص ا ماشالا

اره این نی نی سایتم مثل خوره افتاده به جونم نصف فشارای روانی همین تاپیکای پی در پی ناامیدی و مرگ میارن .۹ هزار نفر گرفتن هفتاد و نه ملیون و نصد هزار نفر مبتلا نیستن اما طوری رفتار میکنن انگار ما همه گرفتیم و همه داریم میمیریم