mohadesejooon مدیر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 عنوان گلوم ترکید | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 21 پست بچه ها دیروز حموم رو با دامستوس شستم الان سوزش شدید گلو دارم داره آتیش میگیره چیکار کنم همش سرفه میکنم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔 1398/12/22 | 03:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
prudence عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2119 من بحاطر بوی شوینده و مواد ضد عفونی گلوم آلرژی کرد و آفت زد الان چند روووزززههه در عذااابم نکن اینکاروووو😩 با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 من بحاطر بوی شوینده و مواد ضد عفونی گلوم آلرژی کرد و آفت زد الان چند روووزززههه در عذااابم نکن اینکا ... نمیدونستم وگرنه با تایدمیشوستم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
prudence عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2119 نمیدونستم وگرنه با تایدمیشوستم حتی اقمه غذا رو با درد میبلعم خدا شاهده خدا کنه مثل من نشی...🙁🙁 با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
prudence عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2119 حتی اقمه غذا رو با درد میبلعم خدا شاهده خدا کنه مثل من نشی...🙁🙁 لقمه با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
prudence عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2119 نمیدونستم وگرنه با تایدمیشوستم مایعات گرم بخور و جایی بشین که جریان هوای تازه باشه چند روز مراعات کن بهتر شی با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 لقمه فقط میسوزه آلرژی هم دارم یه هفته قبل رفتم دکتر بهم دارو داد الان هم عطسه میکنم هم سرفه خیلی بده گلوم داره آتیش میگیره انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
mohadesejooon مدیر استارتر عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 18357 مایعات گرم بخور و جایی بشین که جریان هوای تازه باشه چند روز مراعات کن بهتر شی ممنون🌺 انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔