2777
2789
عزیزم موقع شروع دردا گوشت و شوید بخور بدنت جون داشته باشه بتونی دردا رو تحمل کنی....من مادرم کنارم ب ...

نی نی شماپسربود یادختر؟ پسرمن دیروز سونوگفت۳۲۰۰وزنشه میترسم اززایمان طبیعی میگن پسر دردش وحشتناک تره

هووووف ببین چقدر گشنگی کشیدی😁😁😁😁من میگفتم خجالت میکشم ماماهای رو سرم و پرستارا گفتن عزیزم تو فقط ...

من البته تو کل 8 ماه بارداریم ویار داشتم دایم بالا میاوردم 10 کیلو کم کردم 😐 ولی زایمانم خیلی راحت بود بر خلاف بارداریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی شماپسربود یادختر؟ پسرمن دیروز سونوگفت۳۲۰۰وزنشه میترسم اززایمان طبیعی میگن پسر دردش وحشتناک تره

چندهفتته؟

من دخترم ۳۴۰۰بود بدنیا اومد...تجربه ی زایمان پسر ندارم.این یکی که باردارم پسره...

فک کنم درداش سنگیت تر باشه.ولی زایمان اول یکم ادم اذیت میشه زایمانای بعدی راحتره

میگن گل گاوزبان و زعفرون باید خورد،ووقتی دردت شروع میشه توهم بابچه فشاربیاری درسته؟

نه عزیزم...فقط اون موقع که سرشو میبینن می خواد دنیا بیاد زوربزن...الکی زور نزنیا رحمت افتادگی پیدامیکنه

چندهفتته؟ من دخترم ۳۴۰۰بود بدنیا اومد...تجربه ی زایمان پسر ندارم.این یکی که باردارم پسره... فک کنم ...

تازه وارد هفته ۳۹بارداری شدم،بعد۹سال باردلرشدم دخترم ۹سالشه،فقط نمیدونم موقع شروع درد چیزی بخورم یانه مثلا گل گاوزبان یازعفرانی چیزی وخیلی هم از کرونامیترسم😔

تازه وارد هفته ۳۹بارداری شدم،بعد۹سال باردلرشدم دخترم ۹سالشه،فقط نمیدونم موقع شروع درد چیزی بخورم یان ...

عزیزم گل گاوزبون رو برا شروع شدن دردا میخورن...زعفرونم نیازی نیست بخوری..یچیز مقوی بخور که جون داشته باشی همین