2777
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 59 پست
نمیتونم اینجا خیلی از کارارو بهت بگم ولی تا میتونی ی کاری بکن طرف خودت بیاد تا اینکه طرف مامانش

هميشه ميگه تورو بيشتر ازمامانم ميخواما ولي نميدونم چراجلوش طرف منو نميگيره و حرفي نميزنه انگار لاله😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=128140116]هميشه ميگه تورو بيشتر ازمامانم ميخواما ولي نميدونم چراجلوش طرف منو نميگيره و حرفي نميزنه انگار لاله

اصلا مهم نیست چند بار خونه مادر شوهرت ک میری خیلی سرو سنگین باش با هیچ کسم حرف نزن بعد از چند بار خود شوهرت میاد طرفت مطمعن باش 

یعنی چی شوهر من خونه مامان من کار میکنهوظیفشه همسر منم مثل همسر شما بود ولی بد کم کم ب طرف خانواده م ...

اره يه چند سال از زندگي كه بگذره و بچه بياد كم كم بهتر ميشن مرد زندگي ميشن😄توكل ب خدا

خوب كردي.منم فلفل و اين چيزا زياد خوردم 

منم خوردم انشالله ک جواب بگیرم البته اینم بگم مادر شوهرم دوتای اولی دختر بعدش ۳ تا پسر ب دنیا اورده شاید مثل اون بشه ک دکترم میگه شوهرم مثل باباشه نمیدونم دگ 

منم خوردم انشالله ک جواب بگیرم البته اینم بگم مادر شوهرم دوتای اولی دختر بعدش ۳ تا پسر ب دنیا اورده ...

انشالله اين پسره گلم دعاي معراج رو هرروز توي بارداريت بخون مطمنا پسر ميشه و سالم و صالح