2777
2789
عنوان

اگزما گرفتم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 41 پست

من اگزما داشتم بدتر شد و میتونم تجربیاتم و بهت بگم ، من چند سال پیش رفتم دکتر یه کرم دست ساز بهم داد که بعد از مالیدن اون روی سطح پوستم مجبور بودم دستکش نخی بپوشم ، کمتر از آب و مواد شوینده استفاده کنم ، کسی که اگزما داره باید از مواد شوینده لطیف تر مثل صابون بچه استفاده کنه تا پوستش کمتر آسیب ببینه ، اما این کرم درمان قطعی نبود و فقط موقتی و در صورت رعایت پوستم و ترمیم میکرد ، اما غیر این کرم ، از کرم ساج ( که الآن تولید نمیشه با اینکه فوق العاده خوب بود ) و کرم جي هم استفاده کردم که راضی بودم، اما بهترین چیزی که خیلی زودتر باعث ترمیم بافت پوست میشه روغن شتر مرغ هست ، واقعا عالیه ، اگه روغن شتر مرغ داری بزن و دستکش نخی بپوش ، خیلی زودتر  مشکلت حل میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وازلین میزنم ولی بازم همینجوره...

منم اول وازلین زدم خوب نشد

رفتم داروخونه دکتر داروخونه کرم ثمین داد گفت برای اگزما عالیه تو نی نی سایتم دیدم بچه ها تعریف کردن

اونو زدم انگار فلفل زدم به دستم سوزش و درد شدید داشت پوستم

حساسیت داشتم بهش و متاسفانه پوست دستم انگار الان سوخته خیلی افتضاح شد

الان بتامتازون میزنم و ویتامین ای بعد هم دستکش دستم میکنم

تو خونه اکثرا دستکش دستمه دوسه روزه همش مرطوب کننده میزنم

خداکنه خوب شه 😳😳😳خیلی زشت شده دستام😧

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

وای وای من همینو زدم بیچاره کرد دستمو

بهش حساسیت شدید داشتم

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
من اگزما داشتم بدتر شد و میتونم تجربیاتم و بهت بگم ، من چند سال پیش رفتم دکتر یه کرم دست ساز بهم داد ...

دیشب مامانم داد زدم دستم دستکش پلاستیکی پوشیدم