بدترین غلط املایی تون چیه؟؟؟ من یه بار برا رئیسم بجای بهترین تو چت نوشتم بهترین 😱😱😱شما چی؟؟؟؟
اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیسوای چقده مستم من🌷خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر شوهرم تو دانشگاه یه همکلاسیش(پسر) بهش گفت واسه خونه دانشجوییم یه لیست از لوازم ضروری برام بنویس.خوهرشوهرم و دوستشو پسره نشسته بودند خواهر شوهرم رفت بنویسه بو گیر اشتباه نوشت.میگفت بدیش این بود دوستم هی به پام کوبید و بهم اشاره کرد اینم هول شد یهویی درستش کرد میگه پسره یه لبخنده ملیح زد.اینم تا دو ماه همکلاسیو میدید راهشو کج میکرد
من بیشتر از همه جای «چی میگی» مینویسم «چس میگی». خیلی این اشتباهو میکنما. به همه یکی یه بار گفت ...
این ی وس کنار همن لامصب خیلی اشتباه میشن😂😂😂😂
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️