2777
2789
عنوان

ضایع بازی😱😰😨

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 37 پست
آخذببخشید براش نوشتم لهترین

😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 خیلی ضایع بود دیگه چطوری روت شد باهاش رو به رو شی؟؟؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خدای سوتی های این مدلی ام

دیگه دوستام میدونن اشتباه تایپی زیاد دارم مخصوصا تو واتساپ که قابلیت ادیت هم نداره😆😆

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

وای اینقد زیادن نمیدونم کدومو بگم😂😂🙊ی بار میخواستم بنویسم بمیرم نوشتم ب*یرم🥺🥺خیلی بد بود 😔😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من خدای سوتی های این مدلی ام دیگه دوستام میدونن اشتباه تایپی زیاد دارم مخصکصا تو واتساپ  که قا ...

الانم تو مخصوصا سوتی دادی  

﷽ من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان     🌿🌺🌱     قال و  مقال عالمی میکشم از برای تو
تو جمع وسط امتحان به دوستم گفتم غلط ک یرتو بده    

خواهر شوهرم تو دانشگاه یه همکلاسیش(پسر) بهش گفت واسه خونه دانشجوییم یه لیست از لوازم ضروری برام بنویس.خوهرشوهرم و دوستشو پسره نشسته بودند خواهر شوهرم رفت بنویسه بو گیر اشتباه نوشت.میگفت بدیش این بود دوستم هی به پام کوبید و بهم اشاره کرد اینم هول شد یهویی درستش کرد میگه پسره یه لبخنده ملیح زد.اینم تا دو ماه همکلاسیو میدید راهشو کج میکرد

من بیشتر از همه جای «چی می‌گی» می‌نویسم «چس می‌گی». خیلی این اشتباهو‌ می‌کنما. به همه یکی یه بار گفت ...

این ی وس کنار همن لامصب خیلی اشتباه میشن😂😂😂😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
این ی وس کنار همن لامصب خیلی اشتباه میشن😂😂😂😂

آره بی‌شوووووورن

حالا خوبه تا حالا جای «چ» هم اشتباهی «ک» نذاشتم. اونم اشتباه کنم طرف باورش می‌شه من واقعا منظورم اینه که داره ... می‌گه.