2777
2789
عنوان

اقایه سوال دیگه😂

139 بازدید | 18 پست

واسه عیدتمام خانواد شوهرم دوره هم جمع میشن وقرارگذاشتن که کسی بعدازتحویل سال نره خونه بزرگترا تبریک بگه نه اجازبدن کسی بیاد خونه پدرشوهرم واسه تبریک سال نو...بعدتمام رفتارامونم مواظبت شدت یعنی دست نمیدیم صورت ونمیبوسیم. زیاد نزدیک هم نمیشیم هرکسیم موقع استراحت خونش جداست... حالابنظرتون بازم نباید رفت؟؟ 

پ ن.. قورتم ندید. فقط سوال بود

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

نه نباید رفت دو روز بشینید خونه هاتووووون دووروز

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط خونه پدر مادر همسر  نیرم 

والدین خودم 

بقیه اش برام مهم نیست   خرداد  ماه که بیماری فروکش کرد 

میرم فامیل های هودم می بینم 

مادر بزرگم عزیزه   جونش عزیزتر 

عموم عزیزه برام جونش عزیزتر

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
من فقط خونه پدر مادر همسر  نیرم  والدین خودم   بقیه اش برام مهم نیست   خر ...

خب منم همین وگفتم خونه پدرشوهراما اونجاهمه همه خواهربرادرا امدن عیدپیش مامان باباشون یعنی شما میگید فقط شوهرم بره؟؟ 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

اقا منم هشت ماهه خانوادمو ندیدم. تهران هستم. شوهرم هم از فردا انشاءالله کارش تعطیله. یعنی نزدیک یه ماه تو خونه میمونم و نمیرم شهر خودم تبریز. انصافتون رو شکر...انسانم آرزوست

اقا منم هشت ماهه خانوادمو ندیدم. تهران هستم. شوهرم هم از فردا انشاءالله کارش تعطیله. یعنی نزدیک یه م ...

خب ماهم الان20ردزقرنطینه ایم یعنی همسرت خونه پدرش نمیره.. یا اگه نزدیک بودی خونهدمامانت نمیرفتی؟؟؟ 

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍
خب ماهم الان20ردزقرنطینه ایم یعنی همسرت خونه پدرش نمیره.. یا اگه نزدیک بودی خونهدمامانت نمیرفتی؟؟؟&n ...

نه. خواهرام نمیرن داداشم نمیره. همه برای هم. خودم هم نمییرفتم. قراره سهی کنیم اوضاع خوب شه. من الان میتوتم فردا پاشم برم نمیرم. دلمون برای هم بسوزه نمیریم.