2777
2789
عنوان

بی بی چک های من با هاله.+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 53 پست
کمر یا استخوان لکنت درد نمی کرد؟ترشحات ابکیه

کمرم یکم درد میکرد ترشح ابکی بیرنگ مثل اب دقیقا دل درد پریودی داشتم ولی زیر دلم تیر میکشید بعد یه روز قبل موعدم دیدم سینه هام بزرگ و سفت شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم هم داشتی؟ پری هات واس چی نامنظمه؟ من پلی کیستیکم. منم ۱۰ ۱۵ روزه عقب افتادم هنوز بی بی نزدم تا ...

عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم حتی بچه ی اولمو با امپول و دارو باردار شدم

الان 3ساله دوباره بچه میخواستم خیلیم رفتم دکتر جواب نگرفتم 

دیگه بیخیال شدم گفتم ولش کن بعداز تابستون برم دوباره دنبال درمانم تو خونه فقط ورزش میکردم .دیگه دیدم مثل همیشه پریم عقب افتاده بازم بیخیال بودم

اره علایمم مثل پری بود دلدرد و کمر درد و اینا بس که فعالیت میکردم فکر کن با بچه م وسطی بازی میکردم 😐

دیدم دهنم تلخه مشکوک شدم تست دادم مثبت شد خداروشکر

فقططط بیخیال باش و از لحاظ روحی ارامش داشته باش انشاالله باردارمیشی 😍

عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم حتی بچه ی اولمو با امپول و دارو باردار شدم الان 3ساله دوباره بچه میخواس ...

مرسی بابت امیدواریت عزیزم. منم تو خونه ورزش میکنم همیشه. وزنمم خوبه چاق نیستم. ولی روحیاتم میریزه به هم. هنوزم پریود نشدم الان تقریبا ۱۵ روز اینا میگذره

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
عزیزم من تنبلی تخمدان داشتم حتی بچه ی اولمو با امپول و دارو باردار شدم الان 3ساله دوباره بچه میخواس ...

خدا بچه هاتو نگه داره واست😍

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
تست میدادی ورزش و بیخیالی فقط انشاالله جواب میگیری 😍

تستها خرابه همشون یدونه خط میندازه😂