2777
2789
عنوان

متلک (یادآوری خاطرات)😛

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 47 پست

یه دوستی داشتم چادری بود رفته بودبیرون یه پسری بهش گفته بود همه پیشرفت کردن شما هنوز چادر نشینی،البته اینو بگم قصد جسارت به کسی ندارم خودمم چادریم

صلوات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دوران مزخزف نوجونی فکر میکردم اگر کلاسورمو بگیرم دستم خیلی شااااخم😎

بعد یه روز که کلاسورمو چسبونده بودم به سینم یه پسره رد شد بهم گفت داری بهش شیر میدی بزرگ شه؟🤔😑😑😑🤣🤣

از اون موقع به بهد هیچ استفاده ای از کلاسور نکردم😑😑😣😣😣

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
یه مردی بهم گف اونجاتو بخورم

یاخدااااا..منم از اینجور متلکا زیاد شنیدم..واقعن اینجور افراد خیلیییی کصافتن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

منم یه بار  داشتم از مدرسه میومدم خونه یه نفر رو یه کارت ویزیت شماره نوشته بود  گیر داده بود بده بهم کل راه رو اومد دنبالم دم درمون هی میگفت تو رو خدا حداقل بگیر شماره رو پارش کن ارادش ستودنی بود واقعا  😂😂😂

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰

کاش این مردنماها یاد میگرفتن شان خودشونو پایین نیارن و مزاحم زن و دختر مردم نشن، بعضیاشون یه حرفایی میزنن اعصاب و روان درگیر میشه تا چند وقت، از لحاظ روانی بار منفی داره این مزاحمتا، هر وقت از کنار چندتاشون میخوای رد بشی هی باید بترسی نکنه یه حرفی بهت بزنن واقعا امنیت نداریم تو کشورای دیگه ایجاد مزاحمت برا خانما جرم محسوب میشه و پیگرد قانونی داره ولی متاسفانه این قضیه رو هیشکی اینجا به عنوان جرم نمیشناسه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

تو دوران مزخزف نوجونی فکر میکردم اگر کلاسورمو بگیرم دستم خیلی شااااخم😎 بعد یه روز که کلاسورمو چسبو ...

😂😂😂😂

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

به جک شنیدم میگفت 

زنه رفته بود داروخونه ک.ا.ن.د.و.م.بخره بعد گسره تو داروخونه میشنوه با خنده میگه خجالت نمیکشی؟زنه میگه مادرت خجالت کشید نتیجش تو شدی😂😂😂😂

خدایی خیلی خوب بود😂

امضا وجود ندارد

یه بارم از کنارره یه پسره رد شدم گفت جووون بابات چی ساخته منم حول شدم و عصبانی ومیخواستم یه چیزی بهش بگم گفتم بابایه خودت چی ساخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞