2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان یا خونه با این وضعیت کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 40 پست

یکی از اقوام ما شب دردش گرفته بود طفلی دیده بود بچه داره میاد خودش رفته بود تو اتاق بچه رو تنهایی دنیا آورده بود بعدم لباس ایناشو پوشونده بود و اومده بود شوهر و پدرشوهرش که پیششون بود رو بیدار کرده بود

الان بچه ش 8 سالشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مطمعن باش قبول نمیکنن حین زایمان هرگزاراتفاق ممکنه بیوفته منم چندوقت بعد زایمانمه چاره چیه توکل بخدا ...

اره قبول نمیکنن ولی گفتم شاید با این وضعیت قبول کنن حالا من با دکترم مشورت کنم ببینم نظرش چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شهرستانم  

برو تو بیمارستان شهر یک اشنا پیدا کن یک پولی بهشون بده یک اتاق کامل رو برات استریل و ضدعفونی کنن و اجازه ندن کسی توش رفت و امد داشته باشه

فقط خودت و دکتر و همراهت

سریعم بگو از بیمارستان مرخصت کنن

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
واقعا 😐

به خدا راست میگم یعنی خودش میگفت از درد از خواب بیدار شدم دیدم بچه خیلی پایینه رفتم تو اتاق دیگه شوهرم و پدرشوهرمم صدامو نشنیدن و .....

اسم دخترشو گذاشتن فرشته میگفتن این بچه فرشته س که اینجوری بلایی سر مادرش نیومده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
برو تو بیمارستان شهر یک اشنا پیدا کن یک پولی بهشون بده یک اتاق کامل رو برلت استریل و ضدعفونی کنن و ا ...

ارع اینجوریم بشه خوبه اگه زود مرخص کنن که عالیه 

به خدا راست میگم یعنی خودش میگفت از درد از خواب بیدار شدم دیدم بچه خیلی پایینه رفتم تو اتاق دیگه شوه ...

افرین چقد راحت حالا ایشالا بچه منم راحت دنیا بیاد بدون استرس 

حالا باورت میشه همین 2 هفته پیش یکی تاپیک زده بود 19 ساش بود و شوهرش هم متخصص زنان  یعد میگفت ...

🙄🙄🙄

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀