2777
2789
اخرش چی شدچجوری فهمیدن

شنبه برام مهمون اومد رفتیم بیرون دخترم بیقراربود وبغل کسی نمیرفت بغلش کردم واومدم خونه حس کردم خیسم فرداش رفتم دکتر هرچ گفتم گوش نداد گفت چیزیت نیست رفتم درمانگاه گفتن متخصص بیشتر سرش میشه ولی برا اطمینان برو سونو به هر سونو گرافی زنگ میزدم براشنبه وقت میداد آخه فرداش اربعین بود هرکارکردم دلم آروم نشد اصلا درد نداشتم دوازده شب باشوهرم رفتیم زایشگاه معاینم کردن گفتن نشتی داری بستریم کردن کیسه آبمو ساعت ۲ ترکوندن ساعت ۸ صب گلاریسم دنیا اومد😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تندتنداحساس خیسی نمیکنم .نه کارسنگینی انجام ندادم

منم هیچ کاری انجام نداده بودم یهو نشتی پیدا کردم هر دوسه ساعت یه بار لباس زیرم خیس میشد

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
نشتی کیسه اب اصلا با سونو مشخص نمیشه با تست تو زایشگاه مشخص میشه تاکی میخواای دیگه صبر کنی خب 40هفتت ...

میترسم برم جوابموندن اخه گفته دکتربیشعورم تاچهلودوهفته اگه دردنداشته باشی باهات کاری نداریم بعدش اگه زایمان نکردی خودت بایدبری زایشگاه

💚
میترسم برم جوابموندن اخه گفته دکتربیشعورم تاچهلودوهفته اگه دردنداشته باشی باهات کاری نداریم بعدش اگه ...

زایشگاه دکتر داره ماما داره میفهمن 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
شب برم جوابمومیدن اخه کسی خونه نیس؟؟

آره عزیز اونجا شبانه روزین. فقط وقتی میری وسایلتم ببر اگه نشتی باشه بستری میشی آماده برو...لباست خیس میشه بو میده یکی از علایمش بوی وایتکس ماننده