2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 36 پست
ازمایش ندادی منکه همیشه یکی دوروزبعددوفاستون پریودمیشم،میگن ۱هفته تاده روزبایدبشی

نه والا با این اوضاع میترسم بیرون برم 

اوضاع من یکم پیچیده س تازه یه سقط داشتم برا همون نگرانم اگه باشم سقط بشه

🥰😍😍😉🙃
ازمایش ندادی منکه همیشه یکی دوروزبعددوفاستون پریودمیشم،میگن ۱هفته تاده روزبایدبشی

ینی همیشه دو روز ثابته برات؟

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه چهارم باردار شدم ترشحات هم که میگی منم داشتم ایشالا بارداری😍

عزیییزدلممم خدا کنه برام دعا کن..خیلی امیدوارم..ترشحات آبکیم انقدرزیاده ک صبح بیدار شدم فکر کردم شب ادراری داشتم😂😂😂😂

نه والا با این اوضاع میترسم بیرون برم  اوضاع من یکم پیچیده س تازه یه سقط داشتم برا همون نگرانم ...

توکلت بخدا عزیزم..منم سقط داشتم ی بار..ولی با خودم فکر میکردم اگر میخاس بیاد این ماه زایمان کرده بودم.تو این اوج کرونا...حکمت خدارو فهمیدم..

توکلت بخدا عزیزم..منم سقط داشتم ی بار..ولی با خودم فکر میکردم اگر میخاس بیاد این ماه زایمان کرده بود ...

من دو بار تا حالا سقط داشتم برا همین میترسم 

سقط خیلی حس بدیه😢 دوست ندارم دوباره تجربه کنم

🥰😍😍😉🙃
من که دوازده روز طول کشید ماه پیش..از روز ۱۵ شروع میکردی ب خوردن؟

من یه دوره استفاده کردم که ۴ روز بعدش پریود شدم.بععد الان دارم اقدام میکنم.همزمان دوفاستونم استفاده میکنم.نه این دوره از روز ۱۱ شروع کردم.دوره قبل یادم نیس ولی زودتر.تعدادش با هم فرق میکنه.میخام ببینم این دوره هم بخام پریود شم همون ۴ روز طول میکشه یا ثابت نیس کلا؟

منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢