2777
2789
رشت 

احتمالا به خاطر خریدهای بیرون هم باشه خیلی ها همینجوری مریص میشن من کل چیزهایی که از بیرون میاد از فیل تر ردش میکنم ولی باز امکانش هست لعنتی با چشم دیده نمیشه که بدونی چطور نفوذ میکنه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
انشالله زودتر خبر سلامتیش رو بیای بگی خیلی ها میگیرن باید یکسره خودش رو تقویت کنه و ناامید نباشه&nbs ...

عزیرم شما نگرفتین ؟؟چون گفتن تحقیقات جدید میگن احتمال اینکه فرد در زمان کمون بیماری احتمالش ضعیف انتقال بده ؟؟

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیرم شما نگرفتین ؟؟چون گفتن تحقیقات جدید میگن احتمال اینکه فرد در زمان کمون بیماری احتمالش ضعیف انت ...

من خونه خودمم سه هفتس مامانم رو ندیدم به خاطر بچه ها متاسفانه نرفتم

خداروشکرممنون عزیزم ازراهنماییت باورکن منو باباش ازصبح داریم دیونه میشیم ک این سرفه میکنه 

اره پسره خودمم دیشب همش سرفه کرد

سه سالشه

کاش همه مردم میفهمیدن قضیه جدیه و تو خونه میموندن دو هفته

چقدر سخت درکتون میکنم😭

ممنون فقط میدونم تا وقتی که مریض تب داره و یه هفته بعدش احتمال داره منتقل شه

الان اگه خفیف هم بگیری بری دکتر بهت میگن نگرفتی تا علایم جدی تر مثل تنگی نفس نداشته باشی پذیرش نمیکنن

عزیزم خبر بگیر به ما بگو نگرانیم 

ببخشید نگرانتون کردم دیشب زن عموم میگع رفتم پیشش از دور دیدمش بهم میگفت نماز قضا دارم برام بخونید من دارم میمیرم ولی دکترش میگه حالش وخیم نیست فقط خیلی ترسیده طفلی 😢😢😢😢😢😢

عاشق ۲ تا دخترام هستم
سلام. شما میدونین آشپزبانو چرا ترکیده؟؟نوشته دسترسی به اطلاعات کاربر امکان پذیر نیست.یعنی خودشون خو ...

نمیدونم دلیلش رو دیشب که خوب بود لابد خودش خواسته 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
آخه من یه مدت نبودم گفتم شاید توی تاپیکشون گفتن. خیلی حیف شد ممنون که جواب دادین❤❤

نه دیشب باهم حرف میزدیم شاید حرفی زده کاربریش لغو شده 

عاشق ۲ تا دخترام هستم