2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه من تجربی خوندم لامصب اصلاوعلاقه ای ندارم الانم پشت کنکوری ام،حسرتم اینه ای کاش انسانی میخوندم

اتفاقا من انسانی ولی پشیمونم کاشکی فنی میبود حداقل ادم یچی یاد میگرفت

التماس دعا دارم انشالله همتون به هرچی میخواید برسید🌹
منم فکر میکنم تهش هیچی نیست وقت تلف کردنه🤣

چون فکرت اینه همه دنیا هم بگن خوبه قبول نمیکنی. 

برای من خوب بوده درس خوندم و رفتم سرکار زندگیم خیلی تغییرای خوب کرد هر چیزی دارم شروعش درس خوندن و بعد کار کردن بود. 

از وقتی می یام نی نی سایت میبینم نصف بیشتر مشگلات با خانواده شوهر و خانواده خودت و خود شوهر و بچه و... رو ندارم دلیلش ام کار کردن و مستقل بودنه و اینکه پول داری و احتیاجت به کسی نیست

نه عزیزم ادامه بده،، درس خوندن ذاتا چیز خوبیه حتی اگه سر کار نری،، همین ک بری دانشگاه دیدت به خیلی از چیزها عوض میشه،، همین ک بری دانشگاه خیلی از مسائل خود بخود درست میشه... مثلا وقتی یه فرد درس خونده و تحصیل کرده باشی یه آدم بی سر و پا به خودش اجازه نمیده بیاد خاستگاریت...حداقل احتمالش خیلی کم میشه... خلاصه از من میشنوی ادامه بده همین لیسانس ک هیچ جا بدرد نمیخوره توی زندگی شخصیت بدردت میخوره بچت نمیگه مامانم بیسواده.... خانواده شوهر دیدشون بهت یه ادم تحصیل کرده اس و......... اگر ادامه بدی و ارشد و دکتری هم بگیری که دیگه محشره کلامسیر  زندگیت عوض میشه

تو نخ ما نباش گره میخوری
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز