2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کجا گفته؟ چندوقته میشناسیش؟  اصلا توضیح ندادی که،اینجوری نمیشه نظر داد.خب اگه واقعا قصدش ...

البتع میتونه تو تلگرام عکس تایم دار بفرسته تاخواستگار نتونه سیو کنه وشات بگیرع

◍⃟❤  ◍⃟💙
خواستگارت گفته؟ معلومه که نه

مشکلِ عکسِ باحجاب چیه؟؟!خب اونطرف بلاخره باید چهره ی این خانمو ببینه ،تا تصمیم بگیره که جدی وارد عمل بشه یا نه

کرمان عشق منه،شهری که توش به دنیا اومدم و شهری که دوست دارم تا ابد و یک روز توش زندگی کنم❤️

مشکلِ عکسِ باحجاب چیه؟؟!خب اونطرف بلاخره باید چهره ی این خانمو ببینه ،تا تصمیم بگیره که جدی وارد عمل ...

اینا اصلا رو همدیگه شناخت ندارن،حداقل یه بار باید با هم برن بیرون.

اگه طرف لاشی دراومد و از عکس سواستفاده کرد چی؟

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

البتع میتونه تو تلگرام عکس تایم دار بفرسته تاخواستگار نتونه سیو کنه وشات بگیرع

برای کسی که عکساشو توی شبکات مجازی میذاره،و توی عکساش با تیپ بیرون (یعنی روسری و مانتو و شلواره) فکر نمیکنم عکس دادن مشکلی باشه،مگه الان زمان قدیمه که کسی بخواد عکسه کسیو پخش کنه،اونم عکسِ باحجابی که مشکلی نداره

کرمان عشق منه،شهری که توش به دنیا اومدم و شهری که دوست دارم تا ابد و یک روز توش زندگی کنم❤️

ازآشناهای پسره هست

اگه واقعا میخواد معرفیتون کنه خوب اشکال نداره اما بش بگو م ترجیح میدم بیان خونه باخانواده همو ببینیم اشتا شیم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
برای کسی که عکساشو توی شبکات مجازی میذاره،و توی عکساش با تیپ بیرون (یعنی روسری و مانتو و شلواره) فکر ...

والا بعضیا مریضن و پخش میکنن،برای اطمینان گفتم عکسشو اونجوری بفرسته شاید خانوادش تعصبی هستن

◍⃟❤  ◍⃟💙
اینا اصلا رو همدیگه شناخت ندارن،حداقل یه بار باید با هم برن بیرون. اگه طرف لاشی دراومد و از عکس سوا ...

نمیدونم والا... من فکر نمیکنم مشکل آنچنانی پیش بیاد

حتی من یه بار از یه مشاور خانواده که اتفاقا مذهبی هم بود شنیدم که میگفت،اتفاقا خوبه که یه عکس معقول و با رعایت اصول توی پروفایلتون باشه،تا اگه کسی خوشش اومد قدم پیش بذاره ،خب وقتی کسی تورو تاحالا ندیده باشه یا تو اونو ندیده باشی،نمیدونی که قیافت یه دل اون میشینه یا چهره ی اون به دلِ تو میشینه،که موضوع خوایتگاری رو قبول کنی یا نه.به نظر مگ بهتره قبل بیرون رفتن ،عکسِ همدیگرو ببینن تا اگه نپسندیدن،الکی بیرون نرن و وقتشون هدر نره