2821
2789
عنوان

بازم نوار بهداشتی سرم چی آورد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 56 پست

مطمئنی بخاطر نوار بهداشتی اینجوری شدی‌؟ 

مولیپید کتانی از همه ی نوارایی که من امتحان کردم با کیفیت تره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سپتونا خیلی خوبه. فقط کمی قیمتش زیاده. اگر باکره نیستین هم می‌تونین از تامپون یا کاپ قاعدگی استفاد ...

سپتونا الان قیمتش ب آسمون رسیده 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

پنبه ریز آشغاله مای لیدی خوبه تافته هم خوبه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

فقط پنبه ریزساده ی ایرانی بخرراااحت میشی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

مث قدیمیا پارچه بزار 🤪

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 

من خیلی حساسم اصلا مشبک نمیتونم استفاده کنم

پنبه ای روزانه صورتی ازین سه تاها استفاده میکنم

دو روز اول اگه خیلی زیاد باشه تافته مدل یلدا بزرگ میذارم خوبه ولی یه روز نهایت دو روز اونو میتونم بذارم در کل همون پنبه ریز پنبه ای خوبه 

اخرشم که کم میشه پنبه ریز ساده ازینا که تا نداره میذارم

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀

مولپد استفاده میکنم بنفشش منم حساسیتداشتم ولی الان بهتره با‌مولپد 1سال هست همینو استفادهمیکنم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

اسی با رسم شکل توضیح بده😂😂😂😂😂

فان#  

آقایون ریپلای و لایک ⛔                                   شهری اگر به قصد من جمع شوند و متفق ، با همه تیر برکشم وز تو سپر بیفکنم  ... 😍                                  

مشبک پدر آدمو درمیاره 

کلا نوار رو ببوس بذار کنار، کاری ک میگم بکن 

پنبه بخر با ازین پارچه هایی ک برای باند کردن هست غیر استریل ولی تمیز 

پنبه رو بریز توش، تا کن زیرش نوار بهداشتی بذار، چون اینی ک درست کردی چسب نداره و ممکنه جابجا شه، این عالیه دکترم ب من گفت 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️