2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیا اهمیت نمیدن میگن‌ولش ادم‌به دختربیرون هم‌ خرج میکنه ...چون دارن بازی میدن مهم نیس..اگه پس اندازی چیزی هم‌ دارن نگه میدارن آیندشون عشق واقعیشون

❤❤.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین ترک ملتی❤❤
برام چیزی نمیگیره ....بیرون میریم میگ حساب نمیکنم ...این طبیعیه یا خسیسه؟؟؟

نه کلا نه خسیسه نه طبیعیه یه آدمی هستش که داره سوده استفاده رو ازت میبره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
خودش اومد التماس کرد گف دوست دارم و فلان ...🤢

واسه چیز دیگه میخوادت

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
برام چیزی نمیگیره ....بیرون میریم میگ حساب نمیکنم ...این طبیعیه یا خسیسه؟؟؟

نه غیر طبیعی با ادم خسیس نمیشه زندگی کرد واقعا اون ذاتش اونجوریه پس بزارش کنار برای همیشه دیرم که میگم یکی از دوستای من اینجوری بود همش دختره براش کادو میخرید پسره و جون ب جونش میکردی از این پاکتای پول هست خالیش و میاورد میداد بهش😂یا از بدلیجاتای ارزون بدرد نخور میخرید  خیلی خسیس بود بدبخت اخرشم تحمل طرف تموم شد ولش کرد واقعا ذات خسیس کاری نمیشه کرد

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
اخه هرکی ب من میرسه اینجوری میشه نمیدونم چرا

مردا برای زنی ک دوسش دارن خرج میکنن و اجازه نمیدن اون دست ب جیب شه خصوصا تو رستوران واینا حالا کادو چون دوستید چندان مهم نیست ولی از الان خسیس باشه حتی اگر دوستم داشته باشه ک احتمالش کمه ازدواجم کنی زجرکشت میکنه و پشیمونت از انتخابت

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز