بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
دوران دبیرستان با دوستام رفته بودیم کلاس ریاضی که راه تقریبا دوری داشت مام همه تیپ زدیم خوشگل کردیم رفتیم برگشتنی بستنی خریدیم فکر کن ۱۰ تا دختر بستنی گرفتن دستشون جلب توجه دیگه یه پسره باماشین مدل بالا اومد تیکه انداخک گفت به من بستنی نمیدید منم که تا حالا با پسرا برخورد نداشتم از دهنم پرید گفتم بفرمایید قشنگ اومد از دستم گرفت من موندم و دست خشک شدم رو هوا کل بستنی رو یجا کرد تودهنش و یه کاغد بهم داد گفت اینم جایزت
رفتم بادوستام زنگ زدیم مزاحم شدیم خندیدیم قرار گذاشتم زفتم سر قرار سوارشدم دیدم یه جای کار میلنگه پیاده که شدیمدیدم قدش ۱۹۵ منم ۱۵۰ بودم یه کفش ساده هم پوشیده بودم خلاصه هرکی مارو میدید پوز خند میزد یه نفرم گفت دخترتو اوردی قلیون بکشه خجالت بکش
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
زندگی و زمونه عوضش کرد. همه قولا و حرفاش فراموش کرد .اصلا ی آدم دیگه بود .تو دوستی ،پسرا واقعی نیستند ،خودشون نیستند.العان خورد وخاکشیر روح و روانم ،ده سال فقط جنگ اعصاب و عذاب .همش نگرانم نکنه بهم خیانت بکنه .درصورتی که من بهترین خواستگارارو داشتم خودم دستی دستی بدبخت کردم سر عشق و شور بچگانه .کاش زود بزرگ میشدم
به نظرم اینم یه تجربه ایه. هرچند قبول دارم که دلیل نمیشه آدم هر شیوه ای از رابطه رو تجربه کنه ولی فکر میکنم شرایطی که داریم توش زندگی میکنیم قریبا فضا رو برده به سمتی که بگیم «اجتناب ناپذیره».
بعد یه چیز دیگه هم هست؛ اینکه همه ی پسرا لاشی نیستن. اتفاقا من و تعدادی از دوستام به رغم این که دوست داشتیم تو این سن چنین تجربه ای رو با هدف یه روند بلند مدت داشته باشیم هیچ وقت موفق نشدیم. علتشم این بوده که وضع مالی امون خوب نبوده، قیافه هامون خیلی با مد امروز پیش نمی رفته، ظاهرمونم ساده بوده. برعکس اون عده که فکر میکنن این جور رابطه ها راحته، من چنین عقیده ای ندارم. اتفاقا خیلی هم مشکله و رفتن تو این رابطه هم عین ازدواج کردن، لازمه مسئولیت پذیر باشی و همون شرایط ازدواج کردن که باید فهم و درک درست داشته باشی، نسبت به احساساتت شناخت داشته باشی، اینجا هم صادقه ولی قبول دارم که عده زیادی به این مسائل مهم توجه نمی کنند.