2777
2789
عنوان

راسته میگن اینا کرونانمیگیرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 116 پست
بعضی از آدمها از کرونا وحشتناک ترن😔

انسانم—آرزوست# 😔‍ 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 
آره درک میکنم شوهر منم همینو میگه به حرفش گوش کن اگه خدای نکرده چیزی بشه از چشم تو و خانوادت میبینه ...

شوهرم میگه مامانت بیاد ولی چون بابات شغلش میکانیک و توی جمعیت کار میکته نیاد توهم اونجا نرو به بچه میده مریضیشو آخه من یه دوساله و یه پانزده ساله دارم دوتاشونم دخترند ولی مامانمم بدببختی بدون بابام نمیاد 

خدایا مرسی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه مامانت بیاد ولی چون بابات شغلش میکانیک و توی جمعیت کار میکته نیاد توهم اونجا نرو به بچه م ...

چه میشه کرد و باید تحمل کنی

منم بچه‌هام کوچیکن پسر8 سال ودختر بیست ماهه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

انرژی مثبت میخوای در مورد کرونا

میخوای روحیت رو ببری بالا سریع جوین شو 😍😍⁦✌️⁩⁦✌️⁩👇👇👇👇

خواستی چت کنی گزینه بحث کردن رو بزن کلی سوال بپرس در این مورد🥰🥰

https://t.me/energy_plus_top

الهی خدا ببخشه براتون و حفظشون کنه

مرسی گلم خدا به بچه‌های شمام عمر بابرکت بده و سایتون همیشه بالاسرشون باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مرسی گلم خدا به بچه‌های شمام عمر بابرکت بده و سایتون همیشه بالاسرشون باشه

ولی دیدید همینجا بعضی ها چی میگند 

مارو مسخره میکنند و میگند ای بابا این کرونا چیه 

ما قشنگ میریم میایم خرید میکنیم بیرون و گردش میزیم ولی رعایت میکنیم و دستمون را به هیچ جا نمیزنیم و بعدش هم رسیدیم خونه خودمون را ضدعفونی میکنیم و حموم میریم و هیچیمون هم نمیشه و بهمون میگند شماها سخت میگیرید براتون بدتر و سخت تر میگذره برای همین ها که میبینم میگم خوب اینها که با خانواده شوهره و خودشون میرند ومیاند حالا من یه مامانم بیاد مگه چیه 

بعض0ی کاربرها مسخرمون میکنند خخخخخ

خدایا مرسی  
ولی دیدید همینجا بعضی ها چی میگند  مارو مسخره میکنند و میگند ای بابا این کرونا چیه  ما ق ...

ولشون کن

دیروز یکی تاپیک زد گفت دخترم مریضه تب داره نمیخوام ببرنش دکتر بعدم اسم چندتا شربت گفت و پرسید چقدر بهش دارو بدم

منم گفتم زنگ بزن پزشک اطفال یا داروخونه بپرس

گفت جایی رو بلد نیستم اومدم شهرستان... 

انگار واجبه برن بیرون بعد بشینن غصه بخورن 

شوهرم میگه مامانت بیاد ولی چون بابات شغلش میکانیک و توی جمعیت کار میکته نیاد توهم اونجا نرو به بچه م ...

عزیزم اگرخدایی نکرده پدرت ناقل باشه مادرتم حتما هست پس این فکرونکن،من هم پدرم هم مادرم هم پدرومادرشوهرمومیبینم چون واقعامیدونم که رعایت میکنن،اگ بخواداینطوری باشه شوهرم خودش مغازه داره و نمیتونه تعطیل کنه!من واقعا بیست روزه هیچ جانرفتم واگ اینام بهم سرنزنن میپوسم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
ولی دیدید همینجا بعضی ها چی میگند  مارو مسخره میکنند و میگند ای بابا این کرونا چیه  ما ق ...

پزشک ها و پرستارها التماااااس می کنن قضیه رو جدی بگیرید، التمااااس می کنن بیرون نرید. 

الان از خونه همسایه ما صدای جیغ و فریاد میاد، صبح پدر خانواده در اثر کرونا از دنیا رفت متاسفانه

پزشک ها و پرستارها التماااااس می کنن قضیه رو جدی بگیرید، التمااااس می کنن بیرون نرید.  الان ...

الهی بمیرم براشون 

ممنونم عزیزم که جواب دادید گلم

خدایا مرسی