2777
2789
بله واقعا 

جوون ها رو نمیکشه کرونا معمولا مگر رسیدگی نکنند

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم تیر میکشه اخبار رو دنبال میکنم.دقیقا ۲۹ بهمن سخنگوی وزیر بهداشت گفت شایعه هست مورد کرونا نداشتی ...

حرفتون بی اساسه،چیزی ک سند ندارید در موردش حرف نزنید،خود حکومت ضربه های اقتصادی خیلی بزرگتزی خورده از کرونا

آقا هستم خواهشا فحش ندید،نه تو تاپیکای خصوصی میام نه به کسی بی احترامی میکنم
بچه ها من پرستارم جونهای مردم دسته گلهای مردم دارن پرپر میشن تو روخدا تو خونه بمونید 

دوست من هم تو بابل پرستار هست میگفت فقط امروز ۶۰ نفر تو بابل مردن.تو یه شهر فقط ۶۰ نفر!!! 

این بیشرف ها کل کشور رو ۲۹۱ اعلام میکنن!!

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
قلبم تیر میکشه اخبار رو دنبال میکنم.دقیقا ۲۹ بهمن سخنگوی وزیر بهداشت گفت شایعه هست مورد کرونا نداشتی ...

گاهی فکر میکنم دقیقا مثل فیلمهای ترسناک و تخیلی این آدمهایی که به ما حکومت میکنن آدم نیست موجودات فضایی یا شیطان و دیو هستن که به ظاهر انسان درومدن 

مگه میشه تا رای گیری تموم شد و صندوقها بسته شد یهو اخبار اعلام کنه خوب مردم عزیز تو قم دو نفر مردن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
حرفتون بی اساسه،چیزی ک سند ندارید در موردش حرف نزنید،خود حکومت ضربه های اقتصادی خیلی بزرگتزی خورده ا ...

بعد شما واسه حرفتون سنددارید؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
حرفتون بی اساسه،چیزی ک سند ندارید در موردش حرف نزنید،خود حکومت ضربه های اقتصادی خیلی بزرگتزی خورده ا ...

ضربه ی اقتصادی مهم نیست و.....!!!!!!

حیف که کاربریم تازه برگشته!نمیخوام دوباره معلق بشم.

وگرنه میشد راحت بحث کرد.

بعد شما واسه حرفتون سنددارید؟؟

من اگرم سند نداشته باشم اظهار بی اطلاعی میکنم،نمیام همچین استدلال غیر منطقی ای بکنم

آقا هستم خواهشا فحش ندید،نه تو تاپیکای خصوصی میام نه به کسی بی احترامی میکنم
من اگرم سند نداشته باشم اظهار بی اطلاعی میکنم،نمیام همچین استدلال غیر منطقی ای بکنم

از اوایل بهمن وارد شده که اخر بهمن فوتی داد دیگه.دو هفته طول میکشه نشون بده.انقدر هم زیاد بوده که دو نفری که از قم بیرون نرفته بودن اولین قربانیاش بودن.

بچه ها با بحث کردن چیزی درست نمیشه فقط تو خونه هاتون بمونید من تو دل این مصیبتم دارم خواهش میکنم تو ...

مامان نهال جان😍😢پس همسرامونو چیکار کنیم  سرکار میرن خووب😢

وگرنه خودمون اصلاً بیرون نمیریم.

سند دارم این آمار که اینا اعلام میکنن فقط مورد های مثبت با کیت  هست

کیت کووو؟؟ اصلا نیس برا تست مردم عادی 

سی تی ریه میگیرن و تو گواهی فوت هم می نویسن مشکل تنفسی!!!به همین راحتی   

حکومت تو همه کشورها ضربه خورده اما مسئولین محترم نرفتن قرنطینه کشور رو تعطیل کنن .موندن سرکارشون قرنطینه رو تو کل کشورشون اجباری کردن.

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

نخیر شما اظهار بی اطلاعی نکردی

خیلی دقیق گفتی ضربه اقتصادی خورده

وقتی خودتون حرفتون سند نداره‌ درخاست سندو مدرک‌ از شخص دیگ ای نکنید ک ما از خنده دل درد بگیریم

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰