2777
2789
عنوان

سرفه

894 بازدید | 19 پست

سلام کیاازبس از وایتکس واسه ضدعفونی استفاده کردن سرفه میکنن ،میترسن خدایی نکرده کروناباشه؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام حساسیته  کمتر استفاده کن

میترسم کرونا باشه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من فقط سرفه میکنم هیچ علامتی ندارم ازبس وایتکس زدم به دستگیره ها وپریزها 

بینم ی کاری میکنید اگه کرونا کارمون نداشت با وایتکس خودمون رو بکشیم خو رعایت کنید دیگه اخه وایتکس زیادی مثلا میخوا کرونا رو نابود کنه نخیر اینا همش حرف یکی میا الکل صنعتی میزنه دستاش خدایا الکل صنعتی سرطان زاست یکی میا میخوره 🙄🙄

براي من سرفه م يكم خلط داره البته با عرض معذرت

كروناء؟

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
بینم ی کاری میکنید اگه کرونا کارمون نداشت با وایتکس خودمون رو بکشیم خو رعایت کنید دیگه اخه وایتکس زی ...

اره واقعا 

براي من سرفه م يكم خلط داره البته با عرض معذرت كروناء؟

نه همون حساسیت به شوینده هاست