2777
2789
چند سالشه

۴سال ۱۰ ماه دوساله نشد بود ۱۰۰کلمه رو میتونست بخونه دعای فرج  و شعر ۱۲امامی ک تقریبا بلند هم ۲سال بود بلد بودرنگارو خیلی زود یاد گرفت همینطور اعداد حروف انگلیسی رو

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا  دختر بچه 4 و نیم ساله دارن ؟ بچه هاتون چیا بلدن ؟ چکارایی میکنن؟

دختر من چن روز دیگه چهارسالش تموم میشه.حروف الفبا رو بلده.ولی هنوز یادش ندادم بخونه.حروف انگلیسی کامل بلده اعداد انگلیسی تا بیست اعداد فارسی تا صد بلده.رنگهای انگلیسی و کامل بلده.درکش بالاس میدونه هرحرفیو نباید ب باباش بزنه یا ب بقیه.یاد دادم عضو خصوصیشو هیچکس نباید ببینه جز مامان سریع یاد گرفت و حتی جلو باباش خیلی مراعات میکنه.نقاشیشم خوبه.خونه و ابر و گل و درخت و آدما رو خوب میکشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
۴سال ۱۰ ماه دوساله نشد بود ۱۰۰کلمه رو میتونست بخونه دعای فرج  و شعر ۱۲امامی ک تقریبا بلند هم ۲س ...

حتما تو یه مرکز مطمعن یه نست هوش ازش بگیرید و چون زژر ۵ سال تست گاردنر رو بهتون پیشنهاد میکنم

حتما تو یه مرکز مطمعن یه نست هوش ازش بگیرید و چون زژر ۵ سال تست گاردنر رو بهتون پیشنهاد میکنم

کرج جای نمیشناسم ت گوگل نیست این تستا؟؟

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
حروف انگلیسی میخونه مینویسه بهش دیکته میگم کلی کلمه انگلیسی بلده خیلی خیلی قشنگ نقاشی میکشه تازه شرو ...

آفرین 

مهد هم میره؟ 

یا توخونه اینارو یاد گرفته

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دختر من چن روز دیگه چهارسالش تموم میشه.حروف الفبا رو بلده.ولی هنوز یادش ندادم بخونه.حروف انگلیسی کام ...

دختر شما هم تز نظر حافظه قوی هست و هم هوش برون فردی خوبی داره کلاس های قصه گویی رو بهتون پیشنهاد میکنم ثبت نام کنید

۴سال ۱۰ ماه دوساله نشد بود ۱۰۰کلمه رو میتونست بخونه دعای فرج  و شعر ۱۲امامی ک تقریبا بلند هم ۲س ...

دختر منم 4 سال و نیمه است 

دوسال و نیم که بود 5 تاسوره و دعای فرج و شعر ای ایران و...رو بلد بود 

قبل شروع مهد یعنی مهرماه 10 تاسوره و ایت الکرسی رو هم یاد گرفت،اسمشو به فارسی و انگلیسی مینویسه اعداد رو تا 5 مینویسه و تا 20 میشماره 

اینا مال قبل مهده 

تو مهد هم که شعراو آموزش های مهد هست دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دختر منم 4 سال و نیمه است  دوسال و نیم که بود 5 تاسوره و دعای فرج و شعر ای ایران و...رو بلد بو ...

افرین خیلی خوبه

2790
2778
2791
2779
2792