2777
2789
با يكيشون قهرم با يكيشونم دوري ودوستي ميكنم بعد٢سال ...متاسفانه سياست ندارم.اونا هم مخصوصا يكي شون ...

عزیزم باهرکی مثل خودش برخورد کن طعنه زد طعنه بزن تکه بپرون ازعیباش بگو عیباش رابزرگ نمایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باهرکی مثل خودش برخورد کن طعنه زد طعنه بزن تکه بپرون ازعیباش بگو عیباش رابزرگ نمایی کن

اره اشتباه ميكردم لال بازي در ميوردم

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

جاری بزرگم تحصیل کرده س هنوزم داره میخونه با وجود تمام مشکلاتش...ولی من 😥😥

جاری دومم چیز خاصی نداره😂😂

جاری سومم بیخیاله..😂😂

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
جاری بزرگم تحصیل کرده س هنوزم داره میخونه با وجود تمام مشکلاتش...ولی من 😥😥 جاری دومم چیز خاصی ...

توهم اگه میتونی ودوست داری ادامه بده من شوهرم نمیگذاره میگه دوست ندارم ازم سرترباشی خخخخ اون دانشگاه میرفت من باهاش درساش راکارمیکردم من بهش گفتم بذارمنم غیرحضوری بخونم گفت  میدونم قبول میشی ابروم میره خخخخ

ماهی راهروقت ازاب بگیری تازه است ازالان تصمیم بگیرقوی باشی وجواب بدی هرکی ناراحتت کردناراحتش کن

مرسي عزيزم حتمااااا

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️

خدا را شکر از جفتشون سرم نمیتونن به پام برسن اولی که به پول شوهرش مینازه دومی به ارثی که از باباش رسیده من پا به پا شوهرم کار کردم زندگیما ساختم اینا همه خانواده شوهرم میگن 

دخترم همیشه دخترمه💜
تومیتونی  تومیتوانی#   برات هشتکم درست کردم

فداي تووو❤️

نمیدونم چجوری بگم من خیلی بچه دوست دارم خیلی و خدا بهم بچه ی خیلی خوب و مهربونی داده ولی متفاوت از ب ...

منم هر كي ازدواج مي كنه اين حس رو دارم 😢

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝