2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷۱🙈🙈شب نترسی تنهانباشی😁😁چکارکنم خوب 

این چ حرفیه اتفاقا عالیه فک کردم قدت 160واینتس با قد 171وزنت عالیه بخدا ارزوم بود اینجوری باشم هیکلی باشم ن اینجوری ریز میزع

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
صدای شهاب مظفری رو دوس دارم .اهنگ خزان رو تازه دان کردم دارم گوش میدم 

من وقتی دلم میگیره گوش میدمو اشک میریزم 😢😢

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

قشنگ میخونه؟ من ی مدت اینستا دنبالش میکردم خیلی حاشیه داشت دیگ کلا بیخیال شدم 

اره خیلی من ک خوشم اومد😍

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
این چ حرفیه اتفاقا عالیه فک کردم قدت 160واینتس با قد 171وزنت عالیه بخدا ارزوم بود اینجوری باشم هیکلی ...

نههه نگو به خدا عین توپم وزنم بالاتر بود اوردمش پاین مثلا ولی خوب بازم زیاد دارم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نههه نگو به خدا عین توپم وزنم بالاتر بود اوردمش پاین مثلا ولی خوب بازم زیاد دارم 

من ک خوشم میاد کاش منم 60بشم😢