2777
2789

یه کلیپ دیدم بازی با بچه ها بود عکس از روی فیلم گرفتم با بچه هاتون این بازیا رو انجام بدید، هرکس بازی پیشنهاد داره بگه 💜💛

کسایی که بچه ی کوچیک دارن تگ کنید @......

پست_اول_خار_نداشت#  

1 یه کارتن مربعی بردارید و اینطوری سوراخش کنید و با بچه هاتون توپ رو بفرستید توی دهن خرگوش

2 یه تخته بردارید و توپ یا عروسکاشو از بالای تخته هل بدید پایین تا بچتون این توپا رو توی یک سطل جمع کنه

3 یه کارتن در کفش بردارید و یه سوراخ وسطش ایجاد کنید و کارتن رو تکون بده تا این گردوها یا توپها از وسط سوراخ رد بشه

4 عروسک هارو بزارید بینه دوتای بچتون که با پا اونو بندازه توی سطل بالای سرش

5 یه سری مانع بزارید یک طرفش سطل پر از اسباب بازی یک طرفش سطل خالی و از بین موانع زیگزاگی رد بشید و بندازید توی سطل

6 بشینید و یک میلی دستتون بگیرید و اونو به چپ و راست تکون بدید و بگید از روی میله بپره✌

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

سلاممممم

خوب باید بگم ک من این چن روزی ک بیکار بودم تصمیم گرفتم ی کانال سرگرمی بزنم🌹🌹🌹

حالا کانالممم ممبر نداره😐☹️😭

اولین جایی ام ک اومدم اینجا بوده

ک بشه شما جوین بدینو منو خوشحال کنین💋💋💋

خواهشششش

پلیز

هر شبم بازی داریم اگ ممبرا زیاد بشن

امشبم ساعت ۱۱/۵ بازی داریم اگ تعداد ممبرا خوب میشه

medusaquiz

ی@بزارید کنارش و سرچ کنید تو تل💋💋💋

پشیمون نمیشید

لطفا اگ اومدید جوین بدید😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز