2777
2789
طفلی خواهرم حاملست از صب سرکاره تا ۳ حتی دستکش و ماسکم ندارن گیر نمیاد اصلا من نمیرم سرکار الکی گفتم ...

منم باردارم 

الرژی دارم تنگی نفس دارم 

ماسک میزنم خفه میشم 

اومدم پرسیدم جمعه برم ارایشگاه 

تیکه پاره شدم 

خوب من سرکار میرم کسی صداش در نمیاد اما فقط پرسیدم وضعیت چطوره میشه رفت یا نه 

کلی حرف شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باردارم  الرژی دارم تنگی نفس دارم  ماسک میزنم خفه میشم  اومدم پرسیدم جمعه برم ...

برو یه جای خلوت اشکال نداره بری اخبار یه گزارش تهیه کرده بود ک فقط مراقب بهداشت لوازم آرایشگاه خصوصا صندلی و دسته اش باشی حسینی بای گزارش تهیه کرده بود 

برو یه جای خلوت اشکال نداره بری اخبار یه گزارش تهیه کرده بود ک فقط مراقب بهداشت لوازم آرایشگاه خصوصا ...

ببین خدایی ادب و نزاکت و فرهنگ و شعوری که بعضیا میگن و ازش دم میزنن همین رفتار منطقی شماست 

نه اینکه گفتی برو هااا 

نهبخد من به ابروکارم مژه کارم پیام دادم که باردارم اگر شلوغه نرم 

اما یکی میگه عقل نداری یکی میگه شعور نداری فرهنگ نداری

ببین خدایی ادب و نزاکت و فرهنگ و شعوری که بعضیا میگن و ازش دم میزنن همین رفتار منطقی شماست  نه ...

امیدوارم کارتون رو دولت تعطیل کنه واقعاااا نگرانم واسه تمامی همکارای کارمندم....ان شالله بلا دور باشه ازتون ای بابا خواهر همون مدل ک مجبورمون میکنن بریم سرکار بهدااااااشتو رعایت کنیم با اون همه ارباب رجوع بخدا آرایشگاه ها خلوت تره و تمیزتر بهداشتم رعایت کنیم ان شالله مشکلی پیش نمیاد خانومی کلا من ب حرف بچهای اینجا یکبار اشتباه کردم گوش دادم .....نگم بهتره چی شد ....درپناه حق