2777
2789

ميدونم برعكس هم هستيم ولى خب يعنى ميتونم خودمو باهاش وفق بدم؟

اون بينهايت پرتلاشه،يعنى دو سه تا شغل داره و خودش كار ايجاد كرده براى بقيه...،چند نوع ساز بلده بزنه،خيلى اهل تفريح و گردشه،خيلى شكم پرسته و عاشق غذاهاى رنگارنگ و خوشمزه خوردن،خيلى خوش اخلاق و با ادبه(همينه اينا رو گفتم بگم يعنى كلا ادم فعاليه)قيافشم متوسطه رو به بالاعه

حالا من خيلى تنبلم☹️☹️هيچ غذايى بلد نيستم درست كنم با اين سنم😔🤭هيچ هنرى توى زندگيم ندارم😢فقط دانشگاه رفتم ليسانس گرفتم كه اونم داره

تازه من سركار و اينا هم نميرم

قيافمم معموليه خوبه

فقط هم بابام وضعش خوبه كه اونم همينطوره پدرش

خيلى ناراحتم كه هيچ هنرى ندارم،سرزنشم نكنيد بگيد چيكار كنم تو رو خدا

روزام به بتالت ميگذره،بابامم نميذاره برم سركار

از اين پسره سعيد هم خوشم ميادولى خب ميبينم دنيامون خيلى فرق داره باهم😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اگه بخای میتونی یذره تغییر ایجاد کنی در خودت

دونفر لزوما نباید شبیه هم باشن ولی برااینکه بنظرش جذاب بیای باید پایه کاراش باشی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مهم فقط اینه بهت علاقه داشته باشه و قصد ازدواج

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367