2777
2789
عنوان

یکیم نداریم نگرانش باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 72 پست
بیا نگران من‌شو

مگه صد بار بهت نگفتم از خونه نری بیرون

نرو دیگه عزیزم باشه؟

مگه نمیدونی چقدر نگرانت میشم؟

وع_حالم_بد_شد#  

😂😂😂😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
خواااهش گلم عه تقریبا هم سنیم من15😊لدفاااا‌نگو کوچولی 😂

ن بابا کوچولو نیستی

ماشالا خرس گنده ای شدی واسه خودت😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه صد بار بهت نگفتم از خونه نری بیرون نرو دیگه عزیزم باشه؟ مگه نمیدونی چقدر نگرانت میشم؟ وع_حال ...

واقعا در برابر این همه محبت زبونم قاصره  

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
نگران من شو 

خسته شدم از بس نگرانتون شدم

شماها یکم نگرانم شین😂😂😂

خسته شدم از بس نگرانتون شدم شماها یکم نگرانم شین😂😂😂

باشه چشم 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
   واقعا در برابر این همه محبت زبونم قاصره    

😂😂😂😂

ما اینیم دیگه

خدایی کسی تاحالا انقدر محبت امیز نگرانت شده بود؟

خب نشده بود دیگه

قدرمو_بدون#  

😂😂😂😂😂 وای😂 هیچی من بهت میگم ...توروخدا از خونه بیرون نری ها من همش نگرانتم توام باید بگی چش ...

😂😂😂😂

هرچقدر درد داری با خودت دردل کن                 ادما تنهات میزارن ولی هرکدوم به نوبت 
باشه چشم 

🤗🤗

خسته شدم از بس نگرانتون شدم شماها یکم نگرانم شین😂😂😂

چطوری دختر نگران شدم صد بار گفتم رعایت کن گوشت بده کار نیست

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
😂😂😂😂 ما اینیم دیگه خدایی کسی تاحالا انقدر محبت امیز نگرانت شده بود؟ خب نشده بود دیگه قدرمو_ ...

اره شوهرم 

کلا این مدلیه 

دختر پاییزیِ مادر🍂🍁بيا و زندگی مامان زمستونیت ⛄️رو بهاری کن ♭😍😍🥰 ..
😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

اره شوهرم  کلا این مدلیه

ای بابا

حیف من😥😢😢😢😢

چطوری دختر نگران شدم صد بار گفتم رعایت کن گوشت بده کار نیست

😂😂😂😂😂

وای ببخشید عزیزم قول میدم مواظب باشم

شصخل_مگه_شاخ_ودم_داره# 😂😂😂

😂😂😂😂والا ب هرکی تو سایت گفتم15 گف کوچووولی🙄😑

کلاس چندمی؟