2777
2789
دخترم ۶ ماهشه کارم فقط شده گریه کاش اصلا بچه نداشتم

از خونه بیرون نرو همسرت خریدم رو انجام بده همسرتان مراعات کنه نگران نباش این بحران فقط واسه تو نیست همون تو این شرایطیم ،فقط بیرون نرو کسیم راه نده خونت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💬عارضه کرونا تا آخر عمر باقی می ماند❗️

🔹دانشمندان دانشگاه ووهان دریافته اند که کرونا ویروس بسیار خطرناک تر از آنچه که قبلاً تصور می شد است.

🔹به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اسپوتنیک، کالبد شکافی افراد فوتی ناشی از کووید-19 نشان داد که این ویروس باعث آسیب جبران ناپذیری به ریه ها و سیستم ایمنی بدن می شود. حتی اگر بیمار نیز درمان شود، آسیب به بافت ریه تا ابد با او باقی خواهد ماند. یکی از عارضه احتمالی، تنگی نفس است.

🔹پنگ ژیونگ کارمند بیمارستان ژون ژنان گفت: "تأثیر کووید-19 بر روی بدن انسان شبیه به ترکیبی از عفونت های حاد تنفسی ویروسی (به طور خاص سندرم حاد سارس و ایدز) است، زیرا هم به ریه ها و هم به سیستم ایمنی بدن آسیب می رساند.

#ویروس_کرونا_را_جدی_بگیریم

#در_خانه_بمانیم

دخترم ۶ ماهشه کارم فقط شده گریه کاش اصلا بچه نداشتم

عزیزم اصلا بیرون نرو همسرت هم میره خرید با خودش میره کارداره وقتی میاد همه چیزو بشور وسایلا و دستها .پس نگران نباش الان بچه شیر میدی غصه میخوری براش خوب نیست منم بچه کوچیک دارم ولی باید فقط رعایت کنیم