2777
2789
عنوان

نشر حداکثری

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 56 پست

منم هستم انشالله خدا اول سلامتی آقاامام زمان و تعجیل درظهور آقاوسلامتی همه تک تک ایرانیها وکل دنیا ونابودی این بیمار لعنتی درایران وکل دنیاورفع گرفتاری گرفتارها وحاجت روایی همه آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم هستم انشالله خدا اول سلامتی آقاامام زمان و تعجیل درظهور آقاوسلامتی همه تک تک ایرانیها وکل دنیا و ...

ان شاءالله عزیزم آمین❤

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤ الهی به حق حضرت زینب سلام الله علیها عجل لولیک الفرج🌻     

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@yaraab     @زینب1     @esther     @گلآذین     @ ...

سلام نفس خوش قلب و مهربان.خواهر عزیزم ان شاالله حالت خوب باشه هر کجا که هستی.      
عیدت مبارک باشه.میخواستم عذرخواهی کنم ازت چندین بار اسم قشنگت رو در اعلانات دیدم ولی متاسفانه از شانس بد من تاپیک ها از بین رفته بودند و من نتونستم جواب بدم.همیشه به یاد مهربانی هات بودم.خواهش میکنم من رو ببخش اینجا پیام میدم.    
بی نهایت ازت معذرت میخوام و بی پایان از همه ی محبت هات تشکر میکنم.        
سه سال پیش بود که با لطف و مهربونی شما از عد غدیر قرار شد دعایی رو به مدت یکسال بخونیم که متاسفانه من توفیق کامل انجام دادنش رو نداشتم.میخواستم بابتش بی اندازه معذرت خواهی کنم و یک دنیا تشکر بابت کار بسیار قشنگت.      
الهی به حق این روز عید و حضرت امیرالمومنین(ع) همیشه شاد و سلامت و خوشبخت باشی و بهترینها برات رقم بخوره.زیباترین هدیه های خدا تقدیم به تو خواهر نازنینم.      

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
سلام نفس خوش قلب و مهربان.خواهر عزیزم ان شاالله حالت خوب باشه هر کجا که هستی.     &nbs ...

سلام عززززززززززیزم

خدای من

چقدر سالها زود میگذرن

چند سال از اون سالها گذشته و ما چقدر چرخ خوردیم تو این بازی زندگی

نمیدونی چقدر خوشحال شدم اسمت رو توی اعلاناتم دیدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزمییییییی

خیلی دوست دارم گل نازم

برات آرزوی بهترین ها رو دارم

لطفا لطفا با قلب پاکت دعام کن

این روزا خییییییییلی دل شکسته ام

🚫🚫🚫 درخواست دوستی ممنوع 🚫🚫🚫

سلام عززززززززززیزم خدای من چقدر سالها زود میگذرن چند سال از اون سالها گذشته و ما چقدر چرخ خوردیم ...

سلام بهترینم.      خواهش میکنم من رو ببخش دیر جواب میدم.      قربونت برم.بی نهایت ممنونم ازت که جواب دادی.      

منم خیلی خیلی دوستت دارم و دلتنگت بودم.      چشم عزیزدلم.حتما اگر لایق باشم دعاگوی دوست و خواهر عزیز و دوست داشتنی مثل تو هستم.   

منم التماس دعای خیلی فراوان دارم ازت.  

الهی به حق چهارده معصوم(ع) امضای خدا پای همه ی آرزوهات باشه و دلت به زودی زود با معجره های زیبای خدا شاد بشه.      

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
سلام بهترینم.       خواهش میکنم من رو ببخش دیر جواب میدم.     &nbs ...

ممنونم ازت گلم

خییییییییییییییییییلی خوشحال شدم

بی نهایت متشکرم از دعاهای قشنگت

خدا رو شکر که پیامت دیدم

منم زیاد سایت نمیام

خیلی کم

چون تایم کاری ام بالاست

و دیگه مثل سابق تایم ندارم

امیدوارم به هر انچه آرزوش داری برسی و با شوق و ذوق برام تعریف کنی ♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم ازت گلم خییییییییییییییییییلی خوشحال شدم بی نهایت متشکرم از دعاهای قشنگت خدا رو شکر که پیا ...

الهی فدات بشم دوست قشنگ و نازنینم.چه طور تشکر کنم از این همه محبت و خوش قلبیت.خواهش میکنم من رو ببخش که دیر جواب میدم.      

از صمیم قلبم بهترین و عالیترینها رو برات از خدای مهربان میخوام.ان شاالله همیشه شاد و تندرست باشی و به هر انچه که دوست داری برسی به زودی زود دوست و خواهر نازنین و عزیزم.      

الهی فدات بشم دوست قشنگ و نازنینم.چه طور تشکر کنم از این همه محبت و خوش قلبیت.خواهش میکنم من رو ببخش ...

عزیززززززززززززم

فدای تو

ممنونم ازت

همیشه میام سایت یاد مهربونی هاتون میفتم ❤️❤️❤️❤️

عزیززززززززززززم فدای تو ممنونم ازت همیشه میام سایت یاد مهربونی هاتون میفتم ❤️❤️❤️❤️

دورت بگردم.      خیلی نازنین و مهربونی.  یک دنیا و بی نهایت از پیامهای قشنگت تشکر میکنم و ممنونم.      

دورت بگردم.       خیلی نازنین و مهربونی.   یک دنیا و بی نهایت از پیامهای ق ...

عزیزمی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی برام مهمی گل نازم 💞💞💞💞💞💞💞😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

عزیزمی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی برام مهمی گل نازم 💞💞💞💞💞💞💞😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

قربونت محبتت و مهربونیت عزیزدلم.         خیلی دوستت دارم و به یادت هستم.         الهی خدا در تک تک لحظات زندگیت همراهت باشه.      

قربونت محبتت و مهربونیت عزیزدلم.         خیلی دوستت دارم و به یادت هستم. ...

فدای تو ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💞💞💞💞💞💞💞💞😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺😍😍😍😍😍😍😍🌱🌱🌱🌱🌱🌱