2777
2789

۷پرستو

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پرستو.سنجاب.هشت پا. روباه.عقرب.عقاب.کرم خاکی.لاک پشت

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

۸سنجاب

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

۱۱عقرب

کارد ⬅⬅ ...............اردک 

۲.خسرو ⬅⬅ ............‌...خروس 

۳.تیلر ⬅⬅ ................رتیل

۴.زغال ⬅⬅‌‌ ...‌‌..........غزال

۵.هویت ⬅⬅ .............تیهو

۶.نادر ⬅⬅ .............درنا

۷.سرتوپ ⬅⬅ ........‌..پرستو

۸.جنس آب ⬅⬅ ..........سنجاب

۹.آش تپه ⬅⬅ ..............هشت پا 

۱۰.ابروه ⬅⬅ ...............روباه

۱۱.برقع ⬅⬅ ............عقرب

۱۲. بقاع ⬅⬅ ............عقاب

۱۳.کاخ کریم ⬅⬅ ...........کرم خاکی 

۱۴. شکل تاپ ⬅⬅ ...........لاک پشت 

۱۵.برگه مهیا ⬅⬅ ...........گربه ....

۱۶.پا خواست ⬅⬅ ..........اختاپوس 

۱۷.طبقی سرخ ⬅⬅ .........خرس قطبی

۱۸.یرقان ⬅⬅ ..‌..........قناری 

۱۹. وکیل کرد ⬅⬅ ...........

۲۰. مساحت ⬅⬅ ..........تمساح

گربه ماهی. اختاپوس.خرس قطبی.قناری.کروکودیل.تمساح همه رو گفتم😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

۱. اردک

۲. خروس

۳. رتیل

۴. غزال

۵. تیهو

۶. درنا

۷. پرستو

۸. سنجاب

۹. هشت پا

۱۰. روباه

۱۱. عقرب

۱۲. عقاب