2777
2789
عنوان

الان کیا خونه هستن و کیا مسافرتن

336 بازدید | 39 پست

اینجا روزانه ۱۰۰تا تاپیک زده میشه که همه رو دعوت میکنن مسافرت نرن و کلی فحش و توهین هم میشه‌داخل تاپیکا 

اما اصلا میخوام ببینم  

کیا قرنطینه  هستن داخل منزل

و کیا مسافر هستند؟ و اگر مسافرن به چه دلیل دارن سفر میکنن 

فحش_ممنوع# توهین_ممنوع#  

تعداد رای : 51
نظرسنجی
مسافرم
2
3%
قرنطینه در خانه هستم
49
96%
کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط خونه رو عشقه😍

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

گول نخور اسی.... اینا مسافرتشون رو گذاشتن از اول عید😆

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هیشکی نمیاد بگه رفته مسافرت هیالت راحت

تا حرفش میشه همه میگن خرید نکردیم ولی تا یکی تاپیک عکس خرید عید میزنه همه عکس میذارن

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪