2777
2789
عنوان

مادرم کرونا رو شکست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 67 پست
اره عزیزم. خداروشکر

مهم                        مهم      ویروس کرونا قبل از اینکه به ریه برسد و شروع به فعالیت کند به مدت تقریبی ۴ روز در گلو میماند و ایجاد سرفه و گلودرد میکند.در این زمان به محض شروع سرفه یا گلودرد اگر اب زیاد نوشیده شود و بخور  انجام دادو همچنین قرقره با کمی نمک و سرکه  میتوان از ورود این ویروس به ریه جلوگیری کرد و ویروس را از بین برد . این موضوع را نشر دهید شاید جان کسی نجات پیدا کند

تواتاق مامنم2نفرمشکوک بود که منفی شدن. ولی یه خانواده بستری بوذن که باباشون فوت کرد کلی بهمون استرس ...

وای چ  وحشتناکه این کرونا. خب از تو تست نگرفتن ؟

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ  وحشتناکه این کرونا. خب از تو تست نگرفتن ؟

نه متاسفانه چون تستش گرونه. مشخصات وتلفنم رو گرفتن ولی اصلا زنگ نزدن. آزمایشگاه نداشتن میفرستادن تهران بعد5روز جواب میومد. اما خداروشکرالان آزمایشگاه دوسه روزه افتتاح شده تا24ساعت بعدجواب میدن

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
بچه ها یکی از علائمش درد بدن مخصوصا پاهامون بود وسرفه ودرد قفسه سینه

تبم داشتین؟ سرفه هاتون پشت سرهم بود؟ آخه من الان یک هفته اس درگیرم دو بار دکتر رفتم با دارو خوب شده بودم از دیشب باز سوزش ودرد گلو دارم و همراه سرفه اما مداوم نیست تک سرفه اس امروزم حالت تهوع گرفتم  خیلی میترسم دوتا بچه کوچیک دارم 

💓خدایا زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام باتو بودن زهمه دست کشیدن دارد💓
تبم داشتین؟ سرفه هاتون پشت سرهم بود؟ آخه من الان یک هفته اس درگیرم دو بار دکتر رفتم با دارو خوب شده ...

مامانم تب هم داشت واواخر حالت تهوع هم داشت. توروخدابرو دکتر خطرناکه سرفه هامونم گاهی تکی هست گاهی چندتاپشت سرهم

مامانم تب هم داشت واواخر حالت تهوع هم داشت. توروخدابرو دکتر خطرناکه سرفه هامونم گاهی تکی هست گاهی چن ...

ای وای منم اینجوریم اما تب ندارم نمیدونم کجا برم دکتر بیمارستان برم؟

💓خدایا زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام باتو بودن زهمه دست کشیدن دارد💓
ای وای منم اینجوریم اما تب ندارم نمیدونم کجا برم دکتر بیمارستان برم؟

اره دکتر بیمارستان بروعلائمش تو همه یکی نیست

تبم داشتین؟ سرفه هاتون پشت سرهم بود؟ آخه من الان یک هفته اس درگیرم دو بار دکتر رفتم با دارو خوب شده ...

منم همینطور 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
عزیزم دیشب یه خانمی میگفت برای سرفه پیاز رنده کرده تو شیر جوشیده گذاشته خنک شده بعد خورده برا سرفه ع ...

ممنون عزیزم