2777
2789
مرسیییییی   خودت کجائی؟ میشه حالا که دعا میکنی دعا کنی اینترنت دانشگاهم وصل کنن     ...

خخخخ چه باحال خاک توسرشون یعنی اینقدر ضعیفه😭

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون سخت گیرن

خودتم کرمان زندگی میکنی😍

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد
منم پرستاری خیلی سخت میگیرن امروز کلاس دارو شناسی داشتیم نمیزاشتم تکون بخوریم

ما سخت گیری هامون یه مدل دیگس

با آموزش دانشکده مشکل داریم

سر تداخلای درسی، تداخلای امتحانی و...

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔
مرسیییییی   خودت کجائی؟ میشه حالا که دعا میکنی دعا کنی اینترنت دانشگاهم وصل کنن     ...

من فعلا دبیرستانم واسه دوستم این تاپیکو زدم الان داره از بچها میپرسه  

اینشاا... اینترنتتون هم وصل میشه گلم  

بر لبی خاموش صدایت میکنم   گرچه دوری از برم از صمیم قلب دعایت میکنم  
ما سخت گیری هامون یه مدل دیگس با آموزش دانشکده مشکل داریم سر تداخلای درسی، تداخلای امتحانی و...

آها میفهمم چی بگم والا درسای ماکه تصویری هست و استاد کنترکمون میکنه خیلی بده😞😞

خخخخ چه باحال خاک توسرشون یعنی اینقدر ضعیفه😭

نه ضعیف نی کصافطا یه کاری کردن فقط اونجا جواب بده

حق هم دارن یجورایی بس که دانشجوا تو کلاس چیزی دانلود میکردن  

اعتراف#  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
نه شیرازیم

آها درسته خیلی دورین آره؟ 

الان اومدی شهر خودتون یاهمون کرمانی؟ 

نه ضعیف نی کصافطا یه کاری کردن فقط اونجا جواب بده حق هم دارن یجورایی بس که دانشجوا تو کلاس چیزی دان ...

والا ماام دانلود میکنیم کاری باهامون ندارن

خخخخ چه دانشگاه باحالی دارین😜

والا ماام دانلود میکنیم کاری باهامون ندارن خخخخ چه دانشگاه باحالی دارین😜

حسودیم شد  بفهمم کدوم دانشگاه تو کلاساشم وایفا جواب میده تک تک مودماشونو با لنگ کفش میترکونم  دیدی حراستتون دنبال یه دمپایی بدست میکنه اون منم  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو