2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

124 بازدید | 17 پست

بچه ها براش جشن تعیین جنسیت بگیرم جالبه؟؟؟ یا نه قرتی بازیه ؟؟ البته هنوز هفته 11هستم ..به نظرتون جنسیتش چیه فرقی نداره اینجور نیست که مثلا بگم دختر میخوام یا پسر میخوام اما چون بچه اول هیجان دارم  زودی بدونم چیه جنسیتش 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اتفاقا واسه کسایی که جنسیت مهم نیست باید جشن جنسیت بگیرن

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره خانواده خودت و همسرت پایه باشن یا نه 

من بادکنک فقط خریدم بردم خونه مادرشوهرم روز پدر خیلی هیجان داشت، اما اینکه کلا جشن مخصوص بگیری شاید لوس باشه

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
من جوش شیرین امتحان کردم کف کرد و صدا داد هفته ۵ امتحان کردم نمیدونم درسته یانه همینجوری امتحان کردم ...

خب کف کنه پسره یا دختر 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه بابا، جشن تعیین جنسیت خنده داره خدایی

ضمنا تا جایی که من میدونم هفته۱۱ و ۱۲ که جنسیت قطعی معلوم نمیشه، ممکنه بعدا بگن تو سونو اشتباه کردن و جنسیتش یه چیز دیگه باشه

فک کنم ۱۶ هفته جنسیت دقیق تعیین میشه، درسته؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
بستگی داره خانواده خودت و همسرت پایه باشن یا نه  من بادکنک فقط خریدم بردم خونه مادرشوهرم روز پ ...

خانواده شوهرم کلا پیشم نیستن یعنی شهرستانن .. من خودم شوهرم میگه جشن بگیری هم خلوتی باشه که حالت فخر فروشی نشه که یکی که بچه نداره به هر دلیلی دلش نسوزه 

نه بابا، جشن تعیین جنسیت خنده داره خدایی ضمنا تا جایی که من میدونم هفته۱۱ و ۱۲ که جنسیت قطعی معلوم ...

نه از الان به فکرم  خب والا تو شرایط کرونا جشن نمیگیرم ..مثلا شوهرم میگه خودمونی باشه که کسی که به هر دلیل بچه نداره دلش نسوزه میگه مثلا دختز خالت زودتر از ت ازدواج کرد زودی بچه ادار شد بچه اش سقط شد خودش هم طلاق گرفته میگه خب شاید دلش بسوزه ناراحت بشه ولی من جشن میخوام

خانواده شوهرم کلا پیشم نیستن یعنی شهرستانن .. من خودم شوهرم میگه جشن بگیری هم خلوتی باشه که حالت فخر ...

خب پس با خواهر مادرت بگیر

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
خب پس با خواهر مادرت بگیر

دوست دارم عمو ها عمه هام بچه هاشون اینا باشن ..حالا تا کرونا بره ببینم چی پیش میاد

درحد خانواده ات ،مادر وخواهرت اینادعوت کنی اشکال نداره .ولی فامیلها دعوت کنی قشنگ نیست

به نظر شما هم بهم میگن لوس😂😂من دوست داشتم ت باغ عمو ام خارج شهر جشن بگیرم😂😂😂😂

به نظر شما هم بهم میگن لوس😂😂من دوست داشتم ت باغ عمو ام خارج شهر جشن بگیرم😂😂😂😂

خودت خانواده خودتو بهتر میشناسی، اگه من بودم این کارو نمیکردم چون میدونم خانواده پدریم بی جنبه ان و فقط دنبال مسخره کردن بقیه هستن