از دیشب ک رفتم حموم اومدم گوشم بددددجور گرفته اصلننننن توش اب نیستا..ولی اصلاااا هیچی از این گوشم نمیشنوم..چیکار کنم؟؟
ت این وضع اصلا نمیتونم برم دکتر..اگه راهکاری دارین بدین خیلی ممنون میشم
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
عزیزدلمی انشالله خوب میشه تحت هیچ شرتیطی نزار اب و باد ب گوشت بخوره من خودمب شدت حساس
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚