2777
2789
عنوان

تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
یه قابلمه بدون دسته رو اب کن جوش بیاد بعد زیرشو کم کن بعد قابلمه برنجو بزار بالاش نه عزیزم شل نمیکنه ...

اینجور ترفندارو تودلت داشته باش یه کمم ابلیمدو به برنج درحال پخت برن فقط زیاد تزنی ترش نشه بعد خوب مزه کن و کمی بشور تا کامل مزه ابلیمو بره برنجت وانمیره یه سر شیشه بسه

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
یه قابلمه بدون دسته رو اب کن جوش بیاد بعد زیرشو کم کن بعد قابلمه برنجو بزار بالاش نه عزیزم شل نمیکنه ...

خودشون میان تو آشپز خونه می بینن فدات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون میان تو آشپز خونه می بینن فدات

اون اشکال نداره نشاسته ارو نگو تازه دیدن هم تا نپرسیده هبچی نگو😜

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
عزیز دلم ب نظر شما  ی نوع غذا کمه

تو این شرایط فکر نمیکنم بسته به شرایط اقتصادی همسرت داره و مهمونی های مادر شوهرت دوس داری یه چیز دیگه هم درست کن ولی فک میکنم یه مدل غذای عالی بهتره وقتی غذا زیاد باشه ادم میمونه کدومو بخوره ولی یه نکته خواستی درست کنی هم همون غذایی رو بپز که از همه بهتر بلدی ولی همون مرغم حسابی بهش برسی عالی میشه 

وویی امید وارم غذات عالی بشه خوشگل خانوم راستی اگه تونستی باهمسرت ست کنین ولی لباست خیلی مهمونیی نباشه راحت و شیک و اینکه اگه میتونی اول باشیرینی و شربت یا چایی پزیرایی کن بعد که کمی گذشت مثلا 8 اومدن پزیرایی کنی یه رب به نه شام بیاری اگه زیاد خوردن راس 9 که کمی هم گشنه اشون بشه بعد شام هم مثلا نیم ساعت بعد اگه تخمه ای چیزی داری بیاری و میوه کمی بافاصله که همه چیزو خوب بفهمن و رو هم خوری نکنن😜نمیدونم چرا دلم میخواد همه چی خیلی عالی باشه انگار مهمونی خودمه😁 اها راستی از سرویس چینی یا ارکپال که مال مهمونیته وهمه چیزش باهم سته استفاد کن مثلا بشقاب هات هر کدوم یه طرح نباشه همه یه مدل پیش دستی میوه خوریتم همه با چاقو یا چنگال ک میاری ست باشه لنگ و به لنگ نباشه البته مطمئنم که کدبانوی درجه یکی هستی 😘

وویی امید وارم غذات عالی بشه خوشگل خانوم راستی اگه تونستی باهمسرت ست کنین ولی لباست خیلی مهمونیی نبا ...

خخخخ فدات شم چقدر تو خوبی!!!اهل کجایی عزیز دلم؟؟؟

خخخخ فدات شم چقدر تو خوبی!!!اهل کجایی عزیز دلم؟؟؟

خدانکنه قربونت من مشهدیم وقتی مهمونی خصوصا خوانواده شوهر هستن به بهترین نهو دلم میخواد پزیرایی شن تا بدونن هنرمند و کدبانو هستم 😂ولی خداییش دوس دارم موقع مهمونی همونی ک هست عالی باشه درضمن گلم خوبی از خودته 😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز