2777
2789
عنوان

علائم کرونا

1231 بازدید | 5 پست

🚩اگر این ۳ علامت را همزمان داشتید کرونا مثبت هستید!/ چرا خطر کرونا از آنفلوآنزا کمتر است؟!

محمودی رئیس سابق اورژانس بیمارستان بقیه‌‌الله (عج) در گفتگو با تسنیم:

🔹آنفلوآنزا تمام سنین را درگیر می‌‌کند در حالیکه ویروس کرونا به ندرت کودکان زیر 9 سال را درگیر می‌‌کند؛ بنابراین ترسی که از کروناویروس‌‌ها ایجاد شده است، دلیل علمی و پزشکی ندارد.

🔹بیشترین نگرانی درباره ویروس‌‌هایی مانند آنفلوآنزا و کرونا، درباره افرادی است که مشکلات زمینه‌‌ای مانند نقص سیستم ایمنی، دیابت کنترل نشده، پیوند اعضا، سرطان، بیماری زمینه‌‌ای ریوی و سن بالا دارند.

🔹افرادی که کرونا مثبت شده‌‌اند به‌‌خصوص افرادی که سالم و بدون بیماری زمینه‌‌ای هستند نباید به هیچ‌وجه بترسند

🔹علائم عمومی شامل تب، درد عمومی بدن، سردرد، درد مفاصل، بی‌‌اشتهایی، آبریزش بینی، بی‌‌حالی و در برخی موارد اسهال و استفراغ از جمله علائم کرونا است؛ علائم اختصاصی که توسط پزشک تشخیص داده می‌‌شود شامل تب بالای 37.3، سطح اکسیژن خون زیر 93 درصد و تظاهراتی در سی‌‌تی‌‌اسکن ریه به‌‌همراه سرفه است.

🔹80 درصد بیماران مبتلا به کرونا به هیچ اقدامی نیاز ندارند و فقط باید در خانه بمانند و از خود مراقبت کنند.

/تسنیم

#کرونا را با آگاهی و همدلی شکست می‌دهیم 💪

🆔 @corona

توی سرم بازار مسگر هاست و توی دلم رخت میشورن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی رامین و نرگس هم جوون بودن هم بیماری زمینه ای نداشتن ولی فوت شدن!!

شاید دستگاه ایمنی شون ضعیف بوده

تو این اوضاع بهتره عمدیگر رو دلداری بدیم

ترس از این ویروس کشنده تر از خودشه

توی سرم بازار مسگر هاست و توی دلم رخت میشورن...