2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم فحشش دادی

😂😂😂😂

میترسم واضح بگم نی‌ نی یار کاربریمو ببنده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
😂😂😂😂

خخخخخ

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

از عملش خبر دارین سخته یا نه ؟ حدودا چقدر میگیرن ؟ 

فقط میدونم که اصلا سخت نیست و زود مرخص میکنن 

در حد یکشب بستریه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

همسرت نیازی به سن نداره ها 

هر وقت که بخواد 

ولی اکثر اقایون قبول نمیکنن

همسرت نیازی به سن نداره ها  هر وقت که بخواد  ولی اکثر اقایون قبول نمیکنن

همون.قبول نمیکنه.بعد این برا بستن لوله سز  بشم چند سال بعد سخت نیست چون برش کمه .مثل زایمان نیست 

ولی خوب برا بار پنجم برش میزنن

اینکار رو کنم بده چطوره

همون.قبول نمیکنه.بعد این برا بستن لوله سز  بشم چند سال بعد سخت نیست چون برش کمه .مثل زایمان نیس ...

نمیدونم واقعا با دکترت مشورت کن

همون.قبول نمیکنه.بعد این برا بستن لوله سز  بشم چند سال بعد سخت نیست چون برش کمه .مثل زایمان نیس ...

سزارین کن بده همون موقع دکتر لوله هاتم ببنده 

چند سالته ۴ تا بچه داری

سخت نیست؟

الهی ...همه تووووووو