2777
2789

بچها چنتا خاطره از سوتيام يادم افتاد فجيع😂گفتم بگم با هم شاد بشيم

يه بار بچه مچه بودم رفتم كفش فروشي پسر صاحب مغازه اييه لامصب خيلي خوشگل بود 

بعد كفشو انتخاب كردم و پوشيدم پسره گف چطوره ؟ گفتم مرسي شما خوبييييييي؟

واي پسره داش كفشاي مغازشو گاز ميزد از خنده 😂😂

هيچي ديگه جمع كردم رفتم كفشم نخريدم از در اون مغازه لنتي ام ديگ رد نميشم😂😂

يه بارم رفتم مغازه بقيه پولمو كه خواس پس بده ب جا اينكه بگم قابل نداره گفتم نوش جون😩😩😂😂

قبل از اينكه بفهمه سوتيمو فرار كردم صدا خندش ميومد ولي😂😂

يه بار ديگم سر كلاس بوديم يكي از بچه ها هي صداي خودكارشو در ميوورد رو مخ ميرفت صد بار گفتم نكن باز ميكرد كلاس شلوغ بود بش گفتم بلند ميشم اونو ميكنم تو ... در همين حين كلاس خفغان/خفقان😂 گرف دبير برگشت نگام كرد منم جملمو تكميل كردم گفتم : ميكنم تو كيفتااااا😂😂😂

دبير خيالش راحت شد برگشت رو ب تابلو بقيه ي درسشو داد😩😂

شمام اگه داريد بگيد من فك ميكنم باز يادم بياد صدتا دارم😂😂

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گور باباب خنده بیاید کرونا بگیریم😭😑

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
خوشبحالت بی خیالی

عزيزم قرنطينه اييم ديگه چيكار كنم بزنم تو سرم؟

ماهم بیرون نمیریم ولی اصلا غم از صورتم میباره

اشتبا از شماست 

چ كاري از دستمون بر مياد جز رعايت؟

خخخخخ آی گفتی دبیرستان یه بار توپ خورد تو دیوار کلاسمون رفیق شیش خل مشنگم رفت سر پنجره داد زد چه خبرته ری....م به خودمون که! دبیر زیستمون تخته رو گاز میگرفت یادش بخیر دلم تنگ شد براش عجب اسبایی بودیم😂😂😂