برا تنوع ولش کن. یکی دو ماه دیگه ک ریشش در اومد رنگ کن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آره خودشه این رنگیه ممنون. از چند نفر قبلا پرسیده بودم رنگای متفاوت گفتن. من عاشق این رنگی ام. حس میکنم طبیعی تر و قشنگتر به نظر میاد تا رنگهای دیگه. رنگ موی خوب که مو رو خشک نکنه و این رنگی هم در بیاره چیزی میشناسی عزیزم؟
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
آره خودشه این رنگیه ممنون. از چند نفر قبلا پرسیده بودم رنگای متفاوت گفتن. من عاشق این رنگی ام. حس می ...
نه گلم تخصصی ندارم از لوازم ارایشیا ک تخصصی رنگ مو دارن سوال کن راهنماییت میکنن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
با بقیه چیکار داری مهم خودت به نظر من خوبه اینجور رنگا به مو کمتر صدمه میزنه.من خودم همه میگن دکو کرم کن روشن بذار من خوشم نمی یاد دوست دارم رنگ طوری باشه که بدون آرایشم به آدم قشنگ بمونه رنگهای روشن با آرایش خوب میشن بدون آرایش آدم شبیه میت میشه.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نه گلم تخصصی ندارم از لوازم ارایشیا ک تخصصی رنگ مو دارن سوال کن راهنماییت میکنن
باشه ممنون عزیزم.❤
میخوام خودم رنگ کنم چه رنگی گذاشتی عزیزم مارکش چی بود موهاتو خشک نکرد؟