2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 28 پست
یهویی وسط پام خیس میشد درحدی که دستمال میذاشتم دوباره20 دقیقه دیگه خیس بود و در حدی بود که کامل متوج ...

درحد چند قطره؟ اصلا قطع نمیشد؟ همش بود؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
درحد چند قطره؟ اصلا قطع نمیشد؟ همش بود؟

بابا تسنیم بیخیال ذهنتو درگیر این مسائل نکن ، اینطوری بدتره برات ، اگه خدایی نکرده کیسه آبت پاره بشه انقدر تابلو هستش که خودت متوجه میشی ، به چند قطره نیست خیلی بیشتر از قطره است ، تو یه وضعیت خاصی اگه بودم اصلا آب نمیومد اما دراز میکشیدم شدت میگرفت ، اونم بسته به این داره که از کجا کیسه آب سوراخ بشه ،واسه هر فردی متفاوته ، تو الان استرس نداشته باش مراعات کن ،مایعات زیاد بخور 

اگه خدایی نکرده بخواد اتفاقی بیافته میافته ،چه بسا که این استرس تو باعث نازک شدن کیسه آب و در نهایت پارگی کیسه آبت میشه ،اگه مشکلی بود تو سونوت مشخص میشد ، سوالی که بعد پارگی کیسه آبم ماما ازم پرسید این بود که استرس داشتی و من به خاطر یه موضوعی استرس شدیدی تحمل کرده بودم و گفتم آره ،گفت یکی از دلایل اصلی پارگی کیسه آب استرس هستش ، کما اینکه گفتم بهت افراد زیادی بودن که کیسه اآبشون سوراخ شده و با استراحت بچشون سالم به دنیا اومده ، اما تنش و اضطراب رو از خودشون دور کردن ، من تاپیکتو خوندم ،مردا همشون تو دوران بارداری مخصوصا ما که بارداری سختی داریم کم طاقت میشن ، اصلا حرفا و حرکات شوهرتو بیخیالش باش، به فکر پارگی کیسه آبتم نباش فقط به این فکر که که انشاالله 4 ماه دیگه میخوای بغلش کنی بهش شیر بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا تسنیم بیخیال ذهنتو درگیر این مسائل نکن ، اینطوری بدتره برات ، اگه خدایی نکرده کیسه آبت پاره بشه ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم... چقد بعد از سوراخ شدن، کامل پاره شد؟😥😢

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
اگه ترشحاتت زرد رنگه و بو میده حتما آنتی بیوتیک مصرف کن ، اگه هم بی رنگه کاملا طبیعیه هیچ مشکلی نیست

بو نمیده... با دستمال که پاک میکنم انگار دوقطره ابه

ظهر ساعت 12سوراخ شد شب تقریبا ساعت7 پاره شد 

پس مال من الان یه ماهه اینجوریه😐😑

بو نمیده... با دستمال که پاک میکنم انگار دوقطره ابه

وا خدا شفات بده به خاطر دوقطره آب داری میگی کیسه آبت سوراخ شده ؟!!!

بابا اون که کاملا طبیعیه ،توی دوران بارداری ترشحات خیلی زیاد میشه ، مگه دکترت اینارو نگفته ؟!

واسه همینه میگن ترجیحا شرت نپوشین چون اکثر وقتا خیس هستش باعث عفونت میشه 

اصلا نگران نباش کاملا طبیعیه تو همین نی نی سایتم سرچ بزنی میبینی که همه تو دوران بارداری ترشحات دارن و بهترین نوعشم که هیج مشکلی نداره اینه که بی رنگ و بی بو باشه

وا خدا شفات بده به خاطر دوقطره آب داری میگی کیسه آبت سوراخ شده ؟!!! بابا اون که کاملا طبیعیه ،توی د ...

برام دعا کن😢😭

پس مال من الان یه ماهه اینجوریه😐😑

تو هم خوب میشی دختر دعا میکنم برات    

استرس برای تو سمه اینو از من داشته باش ، من اگه انقدر استرس نداشتم الان بچم بغلم بود تو حماقت منو نکن